Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Πάργα: Δουλέμποροι πέταξαν στο δρόμο τρία πτώματα

- Δεν δίστασαν ούτε μπροστά στο θάνατο

     Σύγχρονοι δουλέμποροι πέταξαν κυριολεκτικά στο δρόμο τους τρεις λαθρομετανάστες, πιθανότατα Πακιστανούς που πέθαναν στη διαδρομή. Τα πτώματά τους εντοπίστηκαν τυχαία από διερχόμενο οδηγό, κοντά στη διασταύρωση της Πάργας.
     Ο οδηγός σταμάτησε για λίγο και πίσω από τις πικροδάφνες που βρίσκονται στην άκρη του εθνικού δρόμου είδε έντρομος τα τρία...
...πτώματα.
     Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις οι τρεις νεαροί άνδρες πέθαναν σε κάποιο από τα αυτοκίνητα των οργανωμένων κυκλωμάτων που δρουν στην περιοχή. Πιθανή αιτία το κρύο ή αναθυμιάσεις καυσίμων από το φορτηγό που τους μετέφερε. Ο οδηγός που είχε πληρωθεί για το ταξίδι στο όνειρο, το τελευταίο ταξίδι για αυτούς, τους πέταξε χωρίς κανέναν δισταγμό. Χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.
     Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, συμπατριώτες τους, που συνέχισαν το ολέθριο ταξίδι, είχαν ειδοποιήσει την Αστυνομία για το συμβάν, όμως ανέφεραν ότι αυτό είχε γίνει στην περιοχή της Ηγουμενίτσας. Έτσι οι έρευνες που είχαν ακολουθήσει απέβησαν άκαρπες. Μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας όπου ένας διερχόμενος οδηγός αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.
      Τα πρόσωπα των νεκρών ήταν καλυμμένα με πανί, όπως επιβάλλει το μουσουλμανικό τελετουργικό, ενώ ο ένας έφερε τραύμα στο μάγουλο, το οποίο προήλθε πιθανόν από δάγκωμα ζώου.
     Περισσότερες λεπτομέρειες για το θάνατο των τριών θα δώσει η εξέταση που θα γίνει από τον Ιατροδικαστή Θεόδωρο Βουγιουκλάκη.
     Σε κάθε περίπτωση όμως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια όσων εμπορεύονται το όνειρο και την ελπίδα ανθρώπων και τους οδηγούν στο θάνατο.


ΠΗΓΗ: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.