Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Καθοριστικό για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ το Πολιτικό Συμβούλιο της Τετάρτης

- O Γ. Παπανδρέου σκοπεύει να παραμείνει στο τιμόνι του Κινήματος

     Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι ενδείξεις ότι ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να παραμείνει στο τιμόνι του Κινήματος πληθαίνουν.
     Όπως ανέφεραν «Τα Νέα», μετά τη μαραθώνια σύσκεψη της περασμένης Τρίτης, η συνεδρίαση της Τετάρτης υπολογίζεται ότι θα κλείσει τον κύκλο των εκτιμήσεων για τις πραγματικές προθέσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως έχει δεσμευθεί θα παρουσιάσει χρονοδιάγραμμα των εξελίξεων.
     Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι ο ίδιος δεν σκοπεύει...
...να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και να ανοίξει τον δρόμο για την ανάληψη της προεδρίας από άλλο πολιτικό πρόσωπο.
     Προχθές, ο αδελφός του Νίκος Παπανδρέου σε επιστολή του στην ηλεκτρονική εφημερίδα iefimerida και με αφορμή άρθρο με τίτλο «Το θλιβερό τέλος ενός προβληματικού ηγέτη», αναφέρει: «Το ότι δεν "παραιτείται" από αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τι σχέση έχει με τη δημοκρατία; Επειδή το θέλουν τα μίντια; Ελεος».
     Συγκλίνουσες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου επιμένει σταθερά στο σενάριο της διαρχίας, παρά την κατηγορηματική απόρριψή του από τους τρεις βασικούς διεκδικητές του αξιώματος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.