Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Πριν από το Πάσχα οι εκλογές

- Δήλωσε χθες ο Αντώνης Σαμαράς

     Πριν από το Πάσχα τοποθετεί τις βουλευτικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος ευχήθηκε το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει η έξοδος της χώρας από την κρίση.
     Ο κ. Σαμαράς και η σύζυγός του, ξεναγήθηκαν χθες στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη και σε ερώτηση σχετικά με τη συζήτηση για το αν θα οδηγηθεί η χώρα στις κάλπες πριν ή μετά το Πάσχα, απάντησε: «Μην πάμε στα πολιτικά, είμαστε στα πολιτιστικά, αλλά άμα χρειαστεί σας λέω ότι είναι πριν από το Πάσχα».
     Ο πρόεδρος της ΝΔ είδε τα εκθέματα του Μουσείου, ενημερώθηκε αναλυτικά για την έκθεση «Βυζάντιο...
...και Άραβες», από τον προϊστάμενο εκθέσεων Σταμάτιο Χονδρογιάννη, και αμέσως μετά δήλωσε:
     «Το Μουσείο ήταν καταπληκτικό, η ξενάγηση πραγματικά απίστευτη. Είμαστε στη χρονιά που θα ξεκινήσουν οι μεγάλες γιορτές για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης και είναι τιμή μου να βρίσκομαι τώρα στη Θεσσαλονίκη, που όλοι μας τόσο πολύ αγαπούμε. Εύχομαι το 2012 να είναι και η χρονιά που θα ξεκινήσει και η έξοδος από αυτή την πολύ μεγάλη κρίση που βιώνει όλος ο ελληνικός λαός και τη βιώνει πολύ επώδυνα. Να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε δυνατοί και ιδιαίτερη φροντίδα ο καθένας ας δώσει στους πιο αδύναμους, στα μικρά παιδιά, στη φτωχολογιά και στους γέρους τους ανήμπορους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.