Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Το ΚΚΕ για τα διλλήματα που θέτει η συγκυβέρνηση στο λαό

- «H χρεοκοπία της Ελλάδας δεν εξαρτάται από το λαό»

     «Τα κόμματα της συγκυβέρνησης και η πλουτοκρατία επιχειρούν να μετατρέψουν τα δικά τους αδιέξοδα σε εκβιαστικά διλήμματα προς το λαό», τόνισε σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ και πρόσθεσε:
     «Ενώ η επιστροφή του λαού στη δεκαετία του ’50 αποτελεί στρατηγική τους επιλογή για να πληρώσουν οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι όχι μόνο την κρίση αλλά και τη μελλοντική...
...κερδοφορία των μονοπωλίων, έχουν το θράσος να απαιτούν από το λαό να δεχτεί την καταδίκη του προκειμένου να ματαιωθεί η δρομολογημένη ήδη χρεοκοπία που είναι αναπόφευκτη.
     Ζητούν απ’ το λαό να αυτοκτονήσει και να εγκλωβιστεί στο δίλημμα ευρώ ή δραχμή, όταν γνωρίζουν ότι το ευρώ κλυδωνίζεται από την κρίση και τις αντιθέσεις που μαστίζουν τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ, ότι η πλήρης χρεοκοπία της Ελλάδας δεν εξαρτάται από το λαό. Ακόμα επιχειρούν με αυτό τον τρόπο να συγκαλύψουν ότι διέξοδος για το λαό είναι η αποδέσμευση από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία που θα διαγράψει μονομερώς το χρέος.
     Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Απαιτείται τώρα χειραφέτηση των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων από τα κόμματα της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, συμπόρευση με το ΚΚΕ, ώστε να διαμορφωθεί επειγόντως η μεγάλη λαϊκή συμμαχία με στόχο την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων και την αποδέσμευση από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. Αυτός είναι ο δρόμος για τη λαϊκή ευημερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.