Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Σύγκληση του Συμβουλίου των αρχηγών, που στηρίζουν την κυβέρνηση

- Ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης

     Το υπουργείο Υποδομών θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και θα συναντηθεί με τον υπουργό και κορυφαίο στέλεχος του κόμματός του Μάκη Βορίδη.
     Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, θα είναι η απελευθέρωση των Ταξί και οι εξελίξεις στο θέμα της απελευθέρωσης των φορτηγών.
     Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει...
...ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, συνάντηση η οποία και αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
     Ο κ. Καρατζαφέρης τάσσεται υπέρ μιας ολιγομελούς και ευέλικτης κυβέρνησης, έχει δε θέσει προϋποθέσεις για την περαιτέρω παραμονή του στο κυβερνητικό σχήμα, μεταξύ των οποίων και ο ανασχηματισμός του, ενώ παράλληλα ζητά και την σύγκληση του συμβουλίου Πολιτικών αρχηγών.
     Σε δηλώσεις του χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επανέλαβε ότι είναι απαραίτητο να γίνει σύσκεψη των αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση, γιατί, όπως υποστήριξε, τις επόμενες 60 μέρες κρίνεται κυριολεκτικά το μέλλον της Ελλάδας.
     «Θέλω να δω ποια σοβαρότητα και ποια σαφήνεια υπάρχει. Κατά πόσο το βλέπουν σοβαρά, όπως το βλέπω εγώ, ή το βλέπουν διαφορετικά. Να τους πείσω, ή να με πείσουν. Αλλά αυτό το πράγμα που υπάρχει σήμερα, το βρίσκω εξαιρετικά "χύμα", για να αντιμετωπίσει την σοβαρότατη απειλή για την χώρα μας. Δεν θα το δεχθώ. Δεν θα το δεχθώ συμμετέχοντας σε μια τέτοια διαδικασία. Πρέπει να καταλάβουν και να συνειδητοποιήσουν, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά σοβαρή», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.