Παρασκευή 22 Μαΐου 2015


Διακαναλική ημερίδα σήμερα στην Κοιλάδα
του Αχελώου
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΚΟΡΙΝΑ ΚΡΕΤΣΟΥ



     Την Κοιλάδα του Αχελώου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, η Ευρωπαία Επίτροπος Κορίνα Κρέτσου αρμόδια για τις Περιφερειακές Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
     Η κα Κρέτσου θα είναι η κεντρική ομιλήτρια στην ημερίδα με θέμα: «Οι αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης».
     Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 22 Μαΐου στις 11:00 - 12:30 στην Κοιλάδα του Αχελώου, στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας και διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
     Εκτός από την Επίτροπο παρεμβάσεις θα κάνουν οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης
     Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Δήμαρχοι της περιοχής: Απόστολος Κοιμήσης Αμφιλοχίας, Λάμπρος Τσιβόλας Αργιθέας, Περικλής Μίγδος Γ. Καραϊσκάκη και Θεόδωρος Μπαμπαλής Αγράφων. 
     Η ημερίδα θα είναι διακαναλική και θα γίνει διεξοδική συζήτηση για την πολιτική Συνοχής και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς επίσης και για το νέο προσανατολισμό της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και τις προκλήσεις και ευκαιρίες για την Ελληνική Γεωργία.
     Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο δημοσιογράφος Αντώνης Αλαφογιώργος και θα μεταδiδεται ζωντανά από τον Δορυφόρο HELLASAT 39° ανατολικά, Συχνότητα 11092.250 V, SYBOL RATE 3300 FEC 3/4, και από το διαδίκτυο (στην παρακάτω διεύθυνση βρίσκεται ο κώδικας για αναμετάδοση https://www.youtube.com/watch?v=phhhcFZXMXQ).
     Κατά τη διάρκεια παραμονής της στην Κοιλάδα του Αχελώου η Επίτροπος θα επισκεφθεί έργα τα οποία έχουν συγχρηματοδοτηθεί και με κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.