Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Συνάντηση του Παύλου Στασινού με τον Αντιπεριφερειάρχη
Άρτας και με φορείς της πόλης

     Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Στασινός, εκπρόσωπος του συνδυασμού «ΑΡΤΙΝΩΝ ΟΡΑΜΑ», μαζί με υποψήφιους συμβούλους, συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε φορείς της πόλης μας, είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Άρτας Βασίλειο Ψαθά, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα της περιοχής μας.
     Οι δύο άντρες δεσμεύτηκαν, εκ νέου, ότι θα έχουν εξαιρετική συνεργασία και στο μέλλον, όπως στο...
...παρελθόν, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

     Στη συνέχεια, ο κ. Στασινός, επισκέφτηκε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρτας, όπου είχε μία εγκάρδια αυζήτηση με τον Διευθυντή Λεωνίδα Γκόρο, για τις αρμοδιότητες του Δήμου επί θεμάτων παιδείας.
     Ο κ. Στασινός δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα έχει στενή συνεργασία με την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όχι μόνο σε θέματα υλικοτεχνικών υποδομών, αλλά και σε θέματα κοινών δράσεων για τους μαθητές και τους γονείς τους.

     Αμέσως μετά, ο κ. Στασινός, επισκέφτηκε τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρτας, όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Κωνσταντίνο Δημητρίου για θέματα εκπαίδευσης που αφορούν το Δήμο Αρταίων.
     Ο κ. Στασινός δεσμεύτηκε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα εγκαινιάσει μία νέα μορφή συνεχούς συνεργασίας, ώστε να λαμβάνονται υπόψιν οι εκπαιδευτικές ανάγκες.

     Το μεσημέρι, ο κ. Στασινός, επισκέφτηκε τα γραφεία του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Άρτας (Σ.Α.Τ.Α.), όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο Φώτη Κέφη.
     Η συζήτηση ξεκίνησε από τα θέματα κυκλοφοριακών πρόβλημάτων της πόλης και επεκτάθηκε στη συνεργασία του σωματείου με τον Δήμο για την επιβατική μεταφορά, καθώς και την ενεργή συμμετοχή σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.