Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Επισκέψεις της Λίτσας Κιτσαντά σε υπηρεσίες και χωριά

     Στην Ροδαυγή Άρτας περιόδευσε τη Τρίτη 22 Απριλίου η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων Λίτσα Κιτσαντά, συνοδευόμενη από ομάδα υποψηφίων συμβούλων της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής", αφού συμμετείχε στο παραδοσιακό καγκελάρι, περιηγήθηκε στο κέντρο του χωριού και συνομίλησε με κατοίκους.
     Στη συνέχεια της ίδιας μέρας επισκέφθηκε την Ράχη Άρτας όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με...
...κατοίκους μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.
     Την Τετάρτη 23 Απριλίου η κα Κιτσαντά, μαζί με κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής" επισκέφθηκαν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου και την ΔΕΥΑΑ.
     Οι επισκέψεις αυτές έγιναν στα πλαίσια της ενημέρωσης και αναγκαίας ανταλλαγής απόψεων, για τα πολύ σοβαρά θέματα της καθαριότητας του Δήμου Αρταίων, του τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων, της λειτουργίας και της ανάγκης επέκτασης του βιολογικού, της ύδρευσης και μιας σειράς άλλων θεμάτων που αφορούν την καθημερινότητα και το επίπεδο ζωής των κατοίκων της Άρτας.
     Οι επαφές αυτές δεν είχαν απλά εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αλλά ουσιαστικό, καθώς εντάσσονται στη διαδικασία σύνταξης μέρους του προγράμματος της παράταξης, που αφορά τον χωροταξικό σχεδιασμό, την πολεοδομία και την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη, το οποίο και θα παρουσιαστεί τις επόμενες μέρες σε δημόσια παρουσίαση - συνέντευξη του συνδυασμού.
     Τέλος την Πέμπτη 24 Απριλίου το απόγευμα, η κα Κιτσαντά συνοδευόμενη και πάλι από αρκετά μέλη και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού, επισκέφτηκαν τη Στρογγυλή Άρτας όπου συνομίλησαν με κατοίκους ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του συνδυασμού και άκουσαν προσεκτικά τα προβλήματα της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.