Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Συλλαλητήριο από το ΠΑΜΕ για το νέο μνημόνιο

- Σήμερα στην πλατεία Κιλκίς, ώρα 7 μ.μ.

     Συλλαλητήριο ενάντια στο νέο μνημόνιο διοργανώνει το ΠΑΜΕ σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, με συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς.
     Στην ανακοίνωση - κάλεσμα που απευθύνει η Γραμματεία Άρτας του ΠΑΜΕ αναφέρονται τα εξής:
     «Εργαζόμενοι-εργαζόμενες, άνεργοι-άνεργες, νέοι-νέες,
     Συντρίβουν τη ζωή μας! Μην κάνεις πίσω. Μην τρομάζεις. Εσύ έχεις τη δύναμη! Βιομήχανοι, τραπεζίτες, Τρόικα, κυβέρνηση και...
...τα κόμματα που τη στηρίζουν, θέλουν να τα αρπάξουν όλα. Θέλουν να καταργήσουν ότι έχει απομείνει σε εργατικό δικαίωμα. Βάζουν στο επίκεντρο το τσάκισμα των μισθών και των συλλογικών συμβάσεων. Οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. - ΛΑΟΣ δυναμώνουν την ιδεολογική τρομοκρατία, προκαλούν, απειλούν και εκβιάζουν. Να ματαιώσουμε τώρα το νέο έγκλημα. Να τους ανατρέψουμε. Όλοι στον αγώνα.
     Όχι στο νέο μνημόνιο. Όχι στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων. Όχι άλλα βάρη πάνω στις πλάτες των εργαζομένων. Καμιά περικοπή σε μισθούς, συντάξεις και δώρα. Να πληρώσει η πλουτοκρατία. Έξω η τρόικα από τη χώρα μας. Ανατροπή αυτών που την έφεραν με δική τους επιλογή! Εκλογές τώρα! Να τιμωρηθούν σκληρά τα κόμματα της συγκυβέρνησης, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ.
     Η πίεση που ασκούν οι κινητοποιήσεις, οι απεργίες, η δύναμη της αντίστασης και των αγώνων, τους ανησυχεί. Τους βάζει εμπόδια στη διαχείριση της κρίσης προς όφελος των μονοπωλίων, των επιχειρηματιών, των εφοπλιστών. Οι αγώνες που έχουμε κάνει δεν πάνε χαμένοι. Πιέζουν, δυσκολεύουν, καθυστερούν μέτρα. Οι κινητοποιήσεις του λαού, ανέτρεψαν την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Μπορούν να ανατρέψουν κάθε κυβέρνηση της πλουτοκρατίας. ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
     Κανένας εργάτης, νέος, άνεργος δεν περισσεύει σε αυτή τη μάχη. Η απάντηση θα πρέπει να δοθεί σε κάθε εργοστάσιο, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά και χώρο εκπαίδευσης. Η επίθεση που επιχειρούν να εξαπολύσουν να τους γυρίσει μπούμερανγκ.
     Το συλλαλητήριο να αποτελέσει σταθμό για την κλιμάκωση του αγώνα και προετοιμασία για πανελλαδική, γενική απεργία. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να μην αφεθεί καμιά πρωτοβουλία στις δυνάμεις που πάνε μαζί με τον ταξικό αντίπαλο. Καμιά εμπιστοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.