Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Υπέρ της αναδιάρθρωσης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, ο Φώτης Κουβέλης

- Κατά την συνάντησή του με το προεδρείο της ΠΟΕ-ΔΟΥ

     Την ανάγκη στήριξης και αναδιοργάνωσης των φοροεισπρακτικών μηχανισμών και τη στελέχωσή τους με το αναγκαίο προσωπικό, υπογράμμισε χθες ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ).
     Η διοίκηση της Ομοσπονδίας υποστηρίζει την ανάγκη αναδιοργάνωσης των φοροεισπρακτικών υπηρεσιών, σημειώνοντας την έλλειψη προσωπικού, ιδιαίτερα μετά τις εκτεταμένες συνταξιοδοτήσεις και την εφαρμογή του μέτρου της εργασιακής...
...εφεδρείας.
     Οι εκπρόσωποι των εφοριακών αναφέρθηκαν στις μειώσεις που έχουν υποστεί οι αποδοχές τους, μειώσεις που είναι της τάξης του 45%, ενώ μίλησαν για την ανάγκη απλοποίησης του φορολογικού συστήματος, δηλώνοντας την αντίθεσή τους με την ιδιωτικοποίηση των «φορολογικών αντικειμένων» μέσα από την ανάθεσή τους σε ιδιώτες.
     Κατά της ιδιωτικοποίησης του «φορολογικού αντικειμένου», τάχθηκε και ο κ. Κουβέλης, σημειώνοντας πως «όπου υπάρχει διαφθορά, αυτή θα πρέπει να πατάσσεται, ωστόσο είναι απαράδεκτο να γενικεύεται η συκοφάντηση ενός κλάδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.