Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Συνεργασία Δημοκρατικής Αριστεράς και Ελεύθερων Πολιτών

- Ανακοινώθηκε χθες επίσημα

     Την επίσημη πολιτική, προγραμματική και εκλογική συνεργασία τους ανακοίνωσαν χθες η Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ) και η κίνηση των Ελεύθερων Πολιτών.
     Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης και ο επικεφαλής των Ελεύθερων Πολιτών Βασίλης Οικονόμου εξέφρασαν την ελπίδα ότι με τη συνεργασία τους θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση της κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται στην...
...διακήρυξή τους, ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει «δύναμη ανατροπής και αλλαγής, δύναμη αναγέννησης».
     Ο κ. Κουβέλης είπε ότι η συνεργασία με τους Ελεύθερους Πολίτες στηρίζεται σε πολιτική και προγραμματική συμφωνία και αναδείχθηκε από την ανάγκη να εκφραστεί ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού, ο οποίος χρειάζεται να ανασυγκροτηθεί, τώρα που η χώρα αντιμετωπίζει τεράστια πολιτικά και οικονομικά προβλήματα και ενώ το πολιτικό σύστημα αποσυντίθεται.
    Στόχος είναι η συνεργασία αυτή να εκφράσει την ελπίδα και την αγωνία του λαού για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει την κρίση, πρόσθεσε ο κ. Κουβέλης, διευκρινίζοντας ότι η ΔΗΜΑΡ και οι Ελεύθεροι Πολίτες διεκδικούν να καταγραφεί αυτή η συνεργασία με τη στήριξη του λαού, όχι όμως εκπέμποντας έναν εύκολο και ευκαιριακό λόγο, γιατί, όπως υπογράμμισε, έχουμε συνείδηση της ευθύνης και των δυσκολιών, καθώς η έξοδος από την κρίση είναι ακόμη δυσδιάκριτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.