Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Αντιδημοκρατική εκτροπή, πιθανή νομοθετική ρύθμιση για μειώσεις μισθών

- Τόνισε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας

     Για «μαϊμού διαπραγμάτευση», έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις για το PSI, ενώ χαρακτήρισε αντιδημοκρατική εκτροπή μια πιθανή νομοθετική ρύθμιση για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα.
     «Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Ελλάδα, στον πρωθυπουργό, στην κυβέρνηση και στους πιστωτές και στους εταίρους. Όλοι κάθονται στην ίδια πλευρά του τραπεζιού», τόνισε ο...
...επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «απλά οι πιστωτές και οι εταίροι ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους και ο πρωθυπουργός γίνεται κομιστής τους, μεταφέροντας σκληρά εκβιαστικά διλήμματα στον ελληνικό λαό».
     Σχετικά με τη συζητούμενη μείωση μισθών στον ιδιωτικό τομέα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι αν ισχύσουν όσα έχουν διαρρεύσει στον Τύπο «περί ενός νέου εκβιασμού για πράξη νομοθετικού περιεχομένου αν δεν γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα για μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρώτου μεγέθους αντιδημοκρατική εκτροπή».
     Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ) και σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι «το φαύλο πολιτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας και της διαπλοκής επέλεξε συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια να πριμοδοτήσει και να αφήσει ανεξέλεγκτη τη φοροδιαφυγή και τη φοροαποφυγή και τώρα προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους εφοριακούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.