Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

Διήμερη παράταση της αποχής των δικηγόρων

- Την Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Ιανουαρίου

     Τα διοικητικά συμβούλια των 63 δικηγορικών συλλόγων της χώρας (μεταξύ αυτών και ο Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας) θα επικυρώσουν την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής της ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων που αποφάσισε τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη 23 και 24 Ιανουαρίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνέλθουν...
...τα Διοικητικά Συμβούλια των κατά τόπους 63 Δικηγορικών Συλλόγων για να επικυρώσουν την απόφαση της συντονιστικής επιτροπής.
     Υπενθυμίζεται ότι η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων έληγε χθες τα μεσάνυκτα.
     Οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών και ειδικά των διατάξεων εκείνων του άρθρου 6 που αφορούν την ίδρυση και λειτουργία υποκαταστημάτων δικηγορικών εταιρειών, σε συνδυασμό προς τη θέσπιση του Κώδικα Διαφήμισης των Δικηγόρων.
     Παράλληλα, οι δικηγόροι εκφράζουν την έντονη αντίθεσή τους σε σειρά διατάξεων του σχεδίου νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης «για τη δίκαιη δίκη και την αντιμετώπιση φαινομένων αρνησιδικίας» (επιτάχυνση απονομής της Δικαιοσύνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.