Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Αναβρασμός επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ

- Σήμερα η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος
- Όλοι περιμένουν να δουν αν ο Γιώργος Παπανδρέου ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα

     Πυρετός διεργασιών επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ, με τα βλέμματα να βρίσκονται στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος. Τα κορυφαία στελέχη του Κινήματος βρίσκονται σε «αναμμένα κάρβουνα» για το κατά πόσο ο Γιώργος Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του για την επόμενη ημέρα.
     Για κάθε ενδεχόμενο, πάντως, κάποια μέλη του Πολιτικού...
...Συμβουλίου επεξεργάζονται συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να τις αντιπαραθέσουν σε περίπτωση που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρήσει να καθυστερήσει τις διαδικασίες, ή να επαναφέρει την πρόταση περί διαρχίας.
     Σύμφωνα με «Το Βήμα», από την πλευρά της Ιπποκράτους αναφέρεται ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πολιτικός οργανισμός και οι εσωκομματικές διαδικασίες δεν μπορεί να ακολουθούν ρυθμούς fast track ούτε τις επιθυμίες των μίντια.
     Ωστόσο, τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, η πλειονότητα των οποίων δεν ανήκει στους υποστηρικτές του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, επιζητούν καθαρές και άμεσες λύσεις.
     Πάντως, οι ενδείξεις ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιθυμεί να παραμείνει πληθαίνουν και μετά την επιστολή του αδελφού του Νίκου Παπανδρέου, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης δήλωσε ότι ο Γ. Παπανδρέου όχι μόνο πρέπει να μείνει στην ηγεσία του Κινήματος, αλλά να είναι και αυτός που θα το οδηγήσει στις εκλογές, γιατί πρέπει να κριθεί από το λαό.
     Από την πλευρά τους, τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις τις τελευταίες ημέρες, τηρώντας στάση αναμονής.

Σε μικροεπέμβαση υπεβλήθη ο Γ.Παπανδρέου
     Σε αφαίρεση κύστης στο μάγουλο υπεβλήθη στο "Υγεία" ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου. Η μικροεπέμβαση πραγματοποιήθηκε χωρίς πρόβλημα και ο κ. Παπανδρέου πήρε εξιτήριο το πρωί της Τρίτης.
     Η ανακοίνωση του "Υγεία" έχει ως εξής: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιος Παπανδρέου υποβλήθηκε με τοπική αναισθησία σε αφαίρεση κύστης αριστεράς παριάς. Το εξαιρεθέν παρασκεύασμα στάλθηκε για ιστολογική εξέταση. Ο κ. Παπανδρέου είναι καλά στην υγεία του και πήρε εξιτήριο νωρίτερα σήμερα το πρωί από Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.