Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ο Ερυθρός Σταυρός προσφέρει βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη

     Από το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού συνεχίζοντας το έργο στήριξης των πιο αδύνατων οικονομικά οικογενειών συμπολιτών μας έδωσε εν όψει των εορτών δωροεπιταγές και δέματα με τρόφιμα σε 110 οικογένειες της περιοχής μας. Η βοήθεια αυτή που εφέτος είναι μεγαλύτερη από κάθε προηγούμενη χρονιά κατέστη δυνατή χάρις στην ευαισθησία άλλων συμπολιτών μας ...


...οι οποίοι ανταποκρινόμενοι με προθυμία στη σχετική έκκλησή μας προσέφεραν τη βοήθειά τους είτε σε χρήματα είτε σε τρόφιμα. 
     Σε όλους αυτούς εκφράζουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας και ας είναι βέβαιοι ότι οι ευχές και οι προσευχές όσων βοηθήθηκαν από την προσφορά τους θα είναι μαζί τους γιατί τους ανήκουν. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε για τη σημαντική βοήθεια που μας έδωσαν: 
     1. Τα μέλη του forum Artinoi.gr οι οποίοι συγκέντρωσαν μεταξύ τους και μας προσέφεραν το ποσό των 500 ευρώ. 
     2. Τα Super Markets «ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΗ» και «ΑΜΒΡΑΚΙΑ» που μας προσέφεραν ποσότητες τροφίμων. 
     3. Τους μαθητές του 2ου Λυκείου, του 2ου Γυμνασίου και του 1ου Λυκείου Άρτας οι οποίοι, με την ενθάρρυνση και το συντονισμό της καθηγήτριας κας Καρατζένη, όχι μόνο συγκέντρωσαν και προσέφεραν τρόφιμα αλλά βοήθησαν και οι ίδιοι στην ταξινόμηση και δημιουργία των δεμάτων. 
     Πρέπει να σημειώσουμε ότι υπήρξαν σημαντικές προσφορές τόσο σε χρήματα όσο και σε τρόφιμα και από συμπολίτες μας, για τους οποίους, σεβόμενοι την επιθυμία τους, δεν αναφερόμαστε ονομαστικά. 
     Αξίζει επίσης να επισημάνουμε ότι είναι παρήγορο και ελπιδοφόρο το γεγονός ότι, μέσα στην πρωτοφανή οικονομική κρίση που περνά η κοινωνία μας, υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που άνοιξαν την καρδιά τους και με προθυμία συνεισέφεραν ώστε και οι «άτυχοι» της ζωής συνάνθρωποί μας να νοιώσουν τις Άγιες μέρες που έρχονται λίγοι περισσότερη χαρά και αγάπη που τόσο έχουν ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.