Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα

- Νεκρός ο γιος του διευθυντή της ΔΕΥΑA Βασίλη Κρανιώτη 
   
     Σήμερα το πρωί στο 138ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου - Άρτας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος γιος του διευθυντή της ΔΕΥΑ Άρτας, Γιώργος Κρανιώτης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε εξωτερικό τοίχο οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.
   

     Ο άτυχος νεαρός ήταν απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και δούλευε ως γυμναστής, ενώ ήταν αθλητής του τένις. Η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Θεοδώρας Άρτας.
     Συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν ο δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας:
     «Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Άρτας μετά την απώλεια του Γιώργου Κρανιώτη, υιού του Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Βασίλη Κρανιώτη, που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος, αποφάσισαν τα κάτωθι: 
     Α. Εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την βαθιά θλίψη τους στην οικογένεια του εκλιπόντος 
     Β. Ο δήμαρχος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ να παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία 
     Γ. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος».
     «Το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας για την απώλεια του Γιώργου Κρανιώτη, υιού του Δ/ντή της ΔΕΥΑ κ. Βασίλη Κρανιώτη, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.