Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Η μόνη λύση για τη χώρα είναι οι εκλογές

Τόνισε σε συνέντευξη τύπου ο Βουλευτής Άρτας της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος
- Τι είπε για Αμβρακικό, κόμβο Αγίου Δημητρίου και αγροτικά

     Η μόνη λύση που υπάρχει σήμερα για τη χώρα είναι οι εκλογές, τόνισε ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Κώστας Παπασιώζος.
     «Ζούμε το δράμα καθημερινά στο νομό μας, στα χωριά μας, ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση. Ο Έλληνας αξίζει καλύτερη τύχη. Τα περιθώρια έχουν στενέψει, δεν υπάρχουν άλλες αντοχές στον Έλληνα πολίτη και πρέπει να δοθεί άμεση λύση και τη λύση θα τη δώσει ο ίδιος ο λαός» είπε ο κ. Παπασιώζος αναφερόμενος στην πολιτική συγκυρία.
     Η συνέντευξη τύπου του βουλευτή δόθηκε σήμερα το πρωί στο πολιτικό του γραφείο και είχε κύρια θέματα αναφοράς...


...τον Αμβρακικό, τον κόμβο Αγίου Δημητρίου και τα αγροτικά.

Για τον Αμβρακικό κόλπο
     Ο κ. Παπασιώζος υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που έχει ο Αμβρακικός Κόλπος για την περιοχή, τόνισε όμως ότι προκύπτει ένα σοβαρό θέμα σε σχέση με την προστασία του, με κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν τελευταία στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού-στο οποίο μετέχουν και αιρετοί-με τις οποίες το συμβούλιο εκφράζει θετική γνώμη για την ανανέωση των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας τριών μονάδων ιχθυοκαλλιεργειών που δραστηριοποιούνται στον Αμβρακικό καθώς και για την αύξηση της ετήσιας δυναμικότητας της μιας εξ’ αυτών.
     Ο κ. Παπασιώζος επεσήμανε αντιφάσεις από πλευράς προσώπων τα οποία όπως είπε, ενώ στην πρόσφατη ημερίδα που έγινε στην Ανέζα, τοποθετήθηκαν υπέρ της προστασίας του Αμβρακικού, στην πράξη απέδειξαν το αντίθετο.
     Τόνισε ότι οι παραπάνω αποφάσεις «αποδεικνύουν έμπρακτα, ότι οι άνθρωποι οι οποίοι κλήθηκαν να στηρίξουν την Κοινή Υπουργική Απόφαση του Αμβρακικού που ψηφίστηκε τελευταία όχι μόνο δεν την τηρούν, καταστρατηγείται για λογαριασμό κάποιων επενδυτών οι οποίοι θελήσανε στον Αμβρακικό να κάνουν επενδύσεις στο θέμα της ιχθυοκαλλιέργειας και να αυξήσουν τις ποσότητες καθώς και τους περιβαλλοντικούς όρους».
     Ο κ. Παπασιώζος διένειμε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ το απόσπασμα από το πρακτικό της απόφασης του Φορέα και τόνισε: «Δεν είμαστε εναντίον των επιχειρήσεων όμως όταν ο ίδιος ο Φ.Δ., το υπουργείο Προστασίας Περιβάλλοντος και όλοι κατά καιρούς οι εκπρόσωποι φορέων, αιρετών, έχουν τοποθετηθεί και είναι καταπέλτες για το θέμα της προστασίας, οι ίδιοι δεν έχουν το δικαίωμα αυτοαναίρεσης και να έρχονται να ψηφίζουν αποφάσεις εις βάρος του περιβάλλοντος όπως αποδεικνύεται απ’ τους ίδιους με τις μελέτες που καταθέσανε κατά καιρούς και να δίνουν τη δυνατότητα ο Αμβρακικός να μολύνεται περισσότερο».
      Ο κ. Παπασιώζος επεσήμανε ιδιαίτερα τη διευκρίνιση του Προέδρου του Φ.Δ. κ. Αλμπάνη, που αναφέρεται στο πρακτικό της απόφασης, ότι «σε ερευνητικές μελέτες μερικός και όχι ολοκληρωμένες ως Φορέας δε μπορούμε να στηριχθούμε γιατί δεν λαμβάνουν υπόψη όλες τις παραμέτρους».
     «Όταν ο εκπρόσωπος που διορίστηκε να διαφυλάξει την προστασία του περιβάλλοντος και να τηρήσει την Κ.Υ.Α. προβαίνει σ’ αυτή την απόφαση, καταλαβαίνετε ότι αυτό το όργανο λειτουργεί κατά δικά του κριτήρια, είτε είναι κομματικά, είτε προσωπικά και σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχθούμε να λειτουργεί έτσι ο συγκεκριμένος φορέας» είπε ο βουλευτής.
     Ο κ. Παπασιώζος στηλίτευσε και τη στάση, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αιρετών εκπροσώπων που μετέχουν στο συμβούλιο του φορέα λέγοντας: «Η θετική ψήφος ήρθε δυστυχώς και απ’ τον αιρετό εκπρόσωπο του Δήμου Αρταίων που έχει κομμάτι του Αμβρακικού πλέον στη δικαιοδοσία. Ο κ. Παπαλέξης ενώ φαίνεται εισηγητικά ότι δεν είναι σύμφωνος, στο τέλος, για λόγους που ο ίδιος πρέπει να ρωτηθεί γιατί συμφώνησε, είπε το «ναι» και έτσι βγήκε η πλειοψηφία της επιτροπής ώστε να δοθούν αυτές οι γνωματεύσεις και η αύξηση των ποσοτήτων. Καταλαβαίνετε ότι μπαίνει μεγάλο θέμα γιατί μέχρι σήμερα σε όλες τις ημερίδες και στην τελευταία που έγινε στην Ανέζα απ’ την Πανηπειρωτική, είδατε ότι εκεί όλοι οι εκπρόσωποι ήταν λαλίστατοι, όλοι υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, οι περισσότεροι είχαν τοποθετηθεί και για την απομάκρυνση των ιχθυοκαλλιεργειών και όταν πάνε να αποφασίσουν γι’ αυτή την περιοχή είναι οι κωλοτούμπες και αποφασίζουν με τον δικό τους τρόπο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα ερωτηθούν μέσω εσάς όλοι αυτοί γιατί πήραν τέτοια απόφαση. Πρέπει να καταλήξουμε, είμαστε υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος; Ναι ή όχι; Θα τηρήσουμε την ΚΥΑ; Ναι ή όχι; Γιατί μ’ αυτή τη λογική ας αφήσουν ήσυχους τους ψαράδες της περιοχής. Δεν μπορεί να είναι τα θύματα οι άνθρωποι οι οποίοι τρέχουν για το μεροκάματο για να βγάλουν 3 κιλά ψάρια για να ζήσουν την οικογένεια και να ‘ρχονται όλοι αυτοί οι κύριοι με τη διαδικασία των μελετών και της δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος και με τις οικολογικές οργανώσεις και με τους Ενεργούς Πολίτες, οι οποίοι είδα μέσω του τοπικού τύπου ότι μια απλή αντίδραση υπήρξε. Δεν είδα την κινητοποίηση που γινόταν παλιότερα για θέματα Αμβρακικού. Ν’ αφήσουν ήσυχο τον φτωχό ψαρά να μπορεί να βγάλει το μεροκάματο για την οικογένεια γιατί είναι θέμα επιβίωσης».
     Σε διευκρινιστική ερώτηση, εάν στην αναφορά του για τους αιρετούς εννοεί και τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη, ο κ. Παπασιώζος είπε: «Στην ημερίδα που έγινε στην Ανέζα κάποιοι αιρετοί είχαν πάρει το λόγο και ήταν καταγγελτικοί ότι πρέπει να φύγουν οι ιχθυοκλωβοί και ήθελαν να γίνουν αρεστοί στο ακροατήριο σαν νεοεκλεγμένοι στα πόστα και ο κ. Καχριμάνης αλλά και ο κ. Παπαλέξης και όποιοι άλλοι πήραν το λόγο. Έλα όμως που στην πράξη απέδειξαν και οι δύο το αντίθετο».
     Ο κ. Παπασιώζος διευκρίνισε ότι ο λόγος του δεν είναι καταγγελτικός αλλά εκπορεύεται από καλή πρόθεση, διότι όπως είπε, «πρέπει πλέον σ’ αυτό το νομό να τελειώσει αυτό το παραμύθι της κοροϊδίας». «Δεν μπορούμε να παίζουμε τον κόσμο. Και αυτοί οι δήθεν ευαίσθητοι οικολόγοι και κάποιοι ενεργοί πολίτες, που για πολλούς απ’ αυτούς ξέρουμε ότι μόνο ενεργοί πολίτες δεν είναι στα χωριά τους και για τον εαυτό τους, ας αφήσουν στην ησυχία του τον φτωχό τον κόσμο. Να τηρηθεί ο νόμος, να προστατεύσουμε το περιβάλλον αλλά μέσα θα είναι οπωσδήποτε ο άνθρωπος. Αυτοί που θέλουν με τη διαδικασία των μελετών, της δήθεν προστασίας να πετάξουν έξω τον αρτινό πολίτη, τον ψαρά, τον αγρότη σε καμιά περίπτωση όσο θα είμαι εγώ στην πολιτική δεν θα το μπορέσουν. Επειδή είναι θέμα επιβίωσης των πολιτών του νομού, γι’ αυτό ζητάω και τη βοήθεια των ΜΜΕ ώστε να πλατειάσει αυτή η ενημέρωση, να καταλάβουν κάποιοι καιροσκόποι ότι πλέον δεν χωρούν σ’ αυτά τα παιχνίδια. Τελείωσε το παραμύθι. Υπηρετώ 25 χρόνια και την αυτοδιοίκηση και κοινοβουλευτικά και η θέση μου είναι σταθερή, ξεκάθαρη και δεν υποκρύπτει καμία συναλλαγή σε κανένα επίπεδο».
     Ο κ. Παπασιώζος προέτρεψε τον πρόεδρο του φορέα διαχείρισης Αμβρακικού κ. Αλμπάνη, ο οποίος είναι και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, να παραιτηθεί από το φορέα λέγοντας: «Τα συμβούλια πρέπει να είναι με μισθό και οι επιτροπές να αμείβονται ώστε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μ’ αυτή τη λογική θα προέτρεπα τον σεβαστό Πρύτανη και πρόεδρο του Φ.Δ. τον κ. Αλμπάνη ας ξεκουραστεί και ας ασχοληθεί με τα θέματα του Πανεπιστημίου και ας αφήσει το Φ.Δ. να τον αναλάβει άλλος που θα διοριστεί από την κυβέρνηση ώστε να τρέξει τα προβλήματα αυτής της περιοχής».
Ο βουλευτής σχολίασε και «κάποιες εκδηλώσεις» που έγιναν πρόσφατα στην Κόπραινα, λέγοντας ότι «δεν μπορούμε να πηγαίνουμε να κάνουμε εκδηλώσεις με χίλια αυτοκίνητα προσέλευση στο χώρο αυτό ή με ηχητικά τον πόσων ντεσιμπέλ σε μια προστατευόμενη περιοχή για να αναδείξουμε τον Αμβρακικό κόλπο. Αυτά είναι γελοιότητες. Αν θέλουμε πραγματικά να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο κάνουμε ημερίδες στο συγκεκριμένο χώρο και εκεί δίνουμε την πραγματική αξία».

Για τον ανισόπεδο κόμβο
     Για το θέμα του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Δημητρίου Πέτα ο κ. Παπασιώζος είπε ότι «είμαστε όλοι εκτεθειμένοι προς αυτούς τους κατοίκους, της περιοχής του Πέτα, που τους ταλαιπωρούμε πάνω από 5 χρόνια» και τόνισε πως θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθούν οι τοπικοί κομματικοί εκπρόσωποι για να ολοκληρωθεί αυτό το έργο «και να σταματήσουν το παραμύθι ότι για όλα φταίει η ΝΔ».

     Ο κ. Παπασιώζος χαρακτήρισε προσβλητική την απάντηση που έδωσε τελευταία ο Υφυπουργός κ. Μαγκριώτης, σε ερώτηση που κατέθεσε μαζί με τους συναδέλφους του της ΝΔ κ.κ. Τσουμάνη και Καλογιάννη λέγοντας ότι «αντί να μας δώσει μια απάντηση ο υπουργός τι προέκυψε και σταμάτησαν οι εργασίες, απεναντίας μας καταλογίζει την ευθύνη, στη ΝΔ, όπως έκανε και παλιότερα και δεν απαντά αν θα δοθεί τέλος στο πρόβλημα αυτό το οποίο έχει προκύψει με τον κόμβο».
     Ο κ. Παπασιώζος κάλεσε να πάρουν θέση στο θέμα, και οι φορείς που συμμετείχαν κατά την τελευταία επίσκεψη του υφυπουργού κ. Μαγκριώτη στον κόμβο Αγ. Δημητρίου, που έγινε στις 11 Μαρτίου, γιορτή της Αγίας Θεοδώρας, κατά την οποία ο υφυπουργός είχε ανακοινώσει την ολοκλήρωση του κόμβου μέσα στο καλοκαίρι του 2011. «Είναι λάθος να απεμπολούν τα δικαιώματα ενός νομού στο βωμό ή τον κομματικό ή τον προσωπικό» είπε ο βουλευτής για όσους συμμετείχαν σ’ αυτή την επίσκεψη ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι «προσβάλλει τον αρτινό λαό».
     Ο κ. Παπασιώζος ανέφερε: «Θυμάστε ότι στο χώρο αυτό ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ψαθάς, οι δύο κυβερνητικοί βουλευτές, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Παπαλέξης, ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά αλλά ήταν και ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ ο κ. Τάτσης και πολλοί άλλοι. Βλέπω με λύπη που ότι σε συνέχεια της προσβλητικής απάντησης που μας δόθηκε απ’ τον υφυπουργό τον κ. Μαγκριώτη, έρχεται να δέσει και η απάντηση που στέλνει η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στους βουλευτές ότι δεν δικαιούμαστε να μιλάμε. Το λέει σήμερα η νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ, η οποία αντί η ίδια να κινήσει τις διαδικασίες και να καταγγείλει τον υφυπουργό για την αθέτηση του λόγου του, βγαίνει και κατηγορεί τη ΝΔ. Η ΝΔ απ’ το 2009 είναι αντιπολίτευση. Πλήρωσε με το ποσοστό που έχασε τα λάθη και τις παραλείψεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Προσβάλλει τον αρτινό λαό η ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ. Οφείλουν άμεσα να κινήσουν διαδικασίες και με τους βουλευτές. Αυτό που έχουν να κάνουν σήμερα οι φίλοι συνάδελφοι του Κοινοβουλίου είναι να ζητήσουν εξηγήσεις απ’ τον υφυπουργό γιατί τους ξεγέλασε όλους τους τοπικούς εκπροσώπους και προπάντων τους δυο κοινοβουλευτικούς οι οποίοι δεσμευτήκανε ότι το έργο αυτό θα το δώσουν σε λειτουργία».
     Θα πρέπει να δοθεί λύση σ’ αυτό το έργο το οποίο καρκινοβατεί τόσα χρόνια κατέληξε ο κ. Παπασιώζος, ο οποίος αναφέρθηκε και σε ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα για την ολοκλήρωση του κόμβου λέγοντας: «Να ξέρουν οι τοπικοί εκπρόσωποι ότι οι αμέσως επόμενοι που συμμετείχαν στη δημοπρασία αυτού του έργου, οι περισσότεροι έχουν διαλύσει τα συνεργεία τους και δεν υπάρχει προθυμία να αναλάβει κανείς το έργο γιατί εκτελέστηκε στο μεγαλύτερο βαθμό. Το φιλέτο δηλαδή το έχει πάρει ο εργολάβος που αποχώρησε, με αποτέλεσμα οι εργασίες οι υπόλοιπες δεν δίνουν μεγάλο κέρδος στον εργολάβο ο οποίος θα το αναλάβει. Οφείλει όμως η κυβέρνηση να βρει τον τρόπο και τον άνθρωπο ο οποίος θα το ολοκληρώσει».

Για αγροτικά ζητήματα
     Τέλος ο κ. Παπασιώζος αναφέρθηκε στο θέμα του ΕΛΓΑ που όπως είπε αφορά πάνω από 7.000-8.000 αγρότες, κάνοντας λόγο για μεγάλη περικοπή στο πρόγραμμα ΠΣΕΑ (γνωστό ως νέο Frost), εις βάρος των αγροτών. Το πρόγραμμα αυτό, ανέφερε, είχε εγκριθεί το Μάιο του 2008, επί ΝΔ , και αφορούσε ζημιές από θεομηνίες και ακραία καιρικά φαινόμενα. Αρχικά το πρόγραμμα είχε προσδιοριστεί στα 80 εκατομ., στη συνέχεια κατέβηκε στα 22 εκατομ. και έφτασε σήμερα στα 5 εκατομ., αφήνοντας μετέωρους τους αγρότες που δεν θα πληρωθούν ούτε για τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών τις οποίες ήδη έκαναν, τόνισε ο κ. Παπασιώζος.
     Μεταξύ άλλων ο βουλευτής ανέφερε: «Η έγκριση του προγράμματος έγινε το Μάιο του 2008. Μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, που βγήκε το ΠΑΣΟΚ, οι εκτιμήσεις έγιναν μετά από 1 και 1,5 χρόνο. Μετά από καθυστέρηση 1-1,5 χρόνο, στάλθηκε ο πίνακας της εκτίμησης του γεωπόνου, που έκανε την εκτίμηση κτήμα-κτήμα. Σ’ αυτό το έγγραφο λέει πόσα δέντρα έχουν καταστραφεί, τι εργασίες απαιτούνται να γίνουν και τι ποσό θα αμειφθεί (ο αγρότης) απ’ τις εργασίες. Αμέσως έρχεται ο ΕΛΓΑ και λέει ότι οι τιμές που εκτιμάται κάθε κατηγορία ήταν λάθος. Έρχεται η πρώτη περικοπή για λογαριασμό των αγροτών από δήθεν λάθος υπολογισμό της υπηρεσίας. Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο υπολογισμός του ΕΛΓΑ απ’ όλες τις εκτιμήσεις που στάλθηκε στους παραγωγούς ήταν 22 εκατομ. ευρώ. Ένα ποσό το οποίο πραγματικά και αποζημίωνε τις εργασίες αλλά και άφηνε κάποιο εισόδημα στους αγρότες. Βλέπουμε όλως αυθαιρέτως με εντολή της κεντρικής διοίκησης του ΕΛΓΑ και της κυβέρνησης ότι έγιναν περικοπές εργασιών. Και βρίσκονται σήμερα πάρα πολλοί αγρότες μας σε απόγνωση, ότι δεν πληρώνονται ούτε τις εργασίες που έκαναν, όχι θα τους μείνει και εισόδημα. Είναι πλέον γι’ αυτούς θέμα επιβίωσης».
     Ο κ. Παπασιώζος «προκάλεσε» και τους τοπικούς εκπροσώπους «να απολογηθούν στον κόσμο» γι’ αυτές τις περικοπές τονίζοντας: «Δεν μπορούν να είναι αμέτοχοι σ’ αυτό το νομό οι κατ’ εξοχήν υπεύθυνοι. Πού είναι οι αιρετοί των δήμων που εκπροσωπούν αυτές τις περιοχές; Πού είναι η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών που είναι το φυσικό της αντικείμενο; Πού είναι η Ομοσπονδία, αυτά τα λαλίστατα παιδιά που ξέρουν μόνο να κατηγορούν, να καταγγείλουν τις διαδικασίες αφού το ζουν καθημερινά στα καφενεία; Πού είναι ο καταγγελτικός τους λόγος που είχαν πριν όταν κυβερνούσε η ΝΔ και προχωρούσε το τότε πρόγραμμα Frost άμεσα πληρωτέο στο δίμηνο; Αυτό φαίνεται, και τους προκαλώ μέσω του τύπου να δουν τα βιβλιάρια της ΑΤΕ, τι ροή χρημάτων είχαν για οποιαδήποτε ζημιά επί ΝΔ, τι ροή χρημάτων έχουν σήμερα απ’ το ΠΑΣΟΚ. Τότε έμπαιναν τα χρήματα σε 2 μήνες, σήμερα μιλάμε για 1, 1,5 και 2 χρόνια και δεν έχουν πληρωθεί οι αγρότες μας. Και δεν μιλάει κανείς απ’ αυτούς που προανέφερα».
     Από τα 22 εκατομ. το πρόγραμμα αυτό με τις απώλειες που υπάρχουν δεν θα αγγίξει τα 5 εκατομ. είπε ο κ. Παπασιώζος. «Δηλαδή έχουμε μία απώλεια σε επίπεδο νομού 17 εκατομ. ευρώ» ανέφερε και προέτρεψε τον ΕΛΓΑ «να διορθώσει τα λάθη και να δώσει στον κόσμο το ποσό το οποίο πρέπει να πληρωθούν».
     Νωρίτερα σημείωσε ότι το Δεκέμβριο του ‘08 είχε προβλεφθεί ότι θα γινόταν και οι εκτιμήσεις για τις ελιές στα ημιορεινά του νομού που είχαν πάθει μεγάλες ζημιές. «Ήταν εξασφαλισμένα τα ημιορεινά, έρχεται όμως η κυβέρνηση, που είχε κατά νου πώς θα μας βάλει στο θέμα του μνημονίου, και ούτε καν ζητήθηκε απ’ την ευρωπαϊκή κοινότητα και η ένταξη της ελιάς, με αποτέλεσμα ημιορεινά της Άρτας μείνανε εκτός προγράμματος. Καταλαβαίνετε ότι ήρθε το πρώτο πλήγμα για τους αγρότες του νομού» ανέφερε ο κ. Παπασιώζος.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/10/11, 3:28 μ.μ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ Μ' ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΪ. ΦΑΪ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/10/11, 2:57 μ.μ.

    ΚΩΣΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΦΑΦΛΑΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΦΑΦΛΑΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΑΧΡΙΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/11, 5:56 μ.μ.

    Ο Καραμανλής είπε τουλάχιστον την αλήθεια στον ελληνικό λαό...εσείς ΠΑΣΟΚΕΜΟΝ που ψηφίσατε τον προδότη και τώρα σας κόβει το μισθό ακόμα αυτόν βλέπετε στον ύπνο σας...Όσο για τον Παπασιώζο σας ενοχλεί που λέει και αυτός την αλήθεια και είναι ένας απλός άνθρωπος που εκπροσωπεί και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί το νομό ανάλογα με τις δυνατότητες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.