Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Yποψήφιος για την ΠΕΔ Ηπείρου ο Γιάννης Παπαλέξης

     Με αφορμή την απόφαση του αυτοδιοικητικού τομέα του ΠΑΣΟΚ, ότι επικεφαλής της παράταξης που θα στηρίξει στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου θα είναι ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης.
     Ο κ. Παπαλέξης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
     «Κατ’ αρχήν θέλω να ευχαριστήσω την παράταξή μου, τους συναδέλφους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου...




...για τη θέση του προέδρου της Π.Ε.Δ. Αποτελεί τιμή για μένα η επιλογή αυτή.
     Θεωρώ ότι η θέση του προέδρου της Π.Ε.Δ. δεν είναι αξίωμα αλλά είναι μια θέση ευθύνης μέσα από την οποία μπορούμε να δουλέψουμε όλοι μαζί οι αυτοδιοικητικοί, όλοι οι Δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι, για το καλό του τόπου και της αυτοδιοίκησης.
     Άμεσα, μέχρι την Παρασκευή, θα προχωρήσουμε στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μέσα από το οποίο θα διεκδικήσουμε την εκλογή μας στην Π.Ε.Δ. Το ψηφοδέλτιο θα είναι αντιπροσωπευτικό όλων των νομών, αξιοποιώντας το σύνολο των στελεχών μας.
     Σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη για τους Δήμους, για την Περιφέρεια και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο ρόλος που καλείται να παίξει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου είναι μεγάλης σημασίας.
     Θα πρέπει να λειτουργήσει με πνεύμα περιφερειακής συνείδησης, να μπορέσει να αναδείξει τα φλέγοντα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και με τον κατάλληλο συντονισμό να διεκδικηθούν και να προωθηθούν οι αναγκαίες λύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.