Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πωλείται η "ΔΩΔΩΝΗ"

- Ανακοίνωσε η ΑΤΕ στις Ενώσεις - μετόχους
- Άμεσα η πρόσληψη συμβούλου

     Την απόφαση της μεγαλομετόχου Αγροτικής Τράπεζας να προσλάβει άμεσα σύμβουλο για να προχωρήσει σε διεθνή διαγωνισμό για την πώληση του πακέτου των μετοχών της στη γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», ανακοίνωσε ο διοικητής της Θεόδωρος Πανταλάκης στους προέδρους των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας στην συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί (22/9/11).
     Η ...είδηση δεν εξέπληξε κανέναν, ωστόσο οι Ενώσεις, σύμφωνα με κοινή τους ανακοίνωση...


...αναφέρουν τα εξής:

Η ανακοίνωση της Ε.Α.Σ. Ιωαννίνων - Άρτας - Πρέβεζας και Θεσπρωτίας
     «Οι Ενώσεις Αγροτικών Συν/σμών Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Άρτας, Θεσπρωτίας, κάνουν γνωστό ότι σήμερα την 22/9/2011 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Α.Τ.Ε. στην Αθήνα, συνάντηση με τον Διοικητή της κο Πανταλάκη, μετά από πρόσκλησή του.
     Κατά την διάρκεια της συζήτησης έγινε γνωστή η απόφαση της Αγροτικής Τράπεζας να πουλήσει τις μετοχές της Γαλακτοβιομηχανίας "ΔΩΔΩΝΗ" προσλαμβάνοντας άμεσα σύμβουλο για τον σκοπό αυτό.
     Η απόφαση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της κατεύθυνσής της από την ΤΡΟΙΚΑ, για υποχρεωτική απεμπλοκή της ΑΤΕ από εξωτραπεζικές δραστηριότητες.
     Οι εκπρόσωποι των ΕΑΣ μετόχων επέμειναν στις γνωστές τους θέσεις οι οποίες απορρέουν από την ιδρυτική πράξη της γαλακτοβιομηχανίας (καταστατικό) και δεν δεσμεύτηκαν σε κάτι παραπάνω.
     Η περαιτέρω στάση τους θα καθοριστεί μετά από κοινές συσκέψεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ΑΜΕΣΑ μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων τους και των κτηνοτρόφων - παραγωγών».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/9/11, 8:56 μ.μ.

    ευτυχώς που πρόκειται μόνον για την ΔΩΔΩΝΗ. Φαντάζεσαι να πωληθεί η Ελλάδα του Μπένυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.