Δευτέρα 25 Μαΐου 2015


Οι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ Άρτας
197 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ


     Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής αντιπροσώπων για το συνέδριο ΠΑΣΟΚ στο Ν. Άρτας. Στις κάλπες προσήλθαν χθες τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του τοπικού ΠΑΣΟΚ και εξέλεξαν τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν την Άρτα. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 5, 6 & 7 Ιουνίου στο γήπεδο του Πανελλήνιου στην Αθήνα.
     Συνολικά στα τέσσερα εκλογικά τμήματα που στήθηκαν στους Καλλικρατικούς Δήμους προσήλθαν και ψήφισαν 197 άτομα. Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ορίστηκαν τα πρόσωπα που είναι εξ οφίτσιο σύνεδροι (χωρίς υποχρέωση εκλογής).
     Την Άρτα στο Συνέδριο θα εκπροσωπήσουν 20 σύνεδροι ως εξής: Γκόκας Χρήστος πρώην βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής (ΚΠΕ), Παπαχρηστάκης Άλκης Γραμματέας της ΝΕ, Καραγεώργος Παναγιώτης υποψήφιος Βουλευτής των πρόσφατων εκλογών, Χαμπίπης Δημήτρης υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών.
     Από τις κάλπες αναδείχτηκαν οι εξής σύνεδροι: 
     Εκλογικό Κέντρο Δήμου Αρταίων (ψήφισαν 127) 
Χουλιάρα Δώρα 27, Νικολάου Νικόλαος 26, Γκόκα Αγγελική 16, Κατσαούνος Χρήστος 16, Βέλιος Αθανάσιος 12, Οικονόμου Αντρέας 8, Ευθυμιάδου Ευρώπη 6, Λυμούρης Αντώνης 6, Μέγας Γεώργιος 5 και Τσιβίκης Ευάγγελος 5.
     Εκλογικό Κέντρο Δήμου Νικ. Σκουφά (ψήφισαν 31) 
     Ρίζος Χρήστος 18, Τσουπρά Θεοδώρα 12 και Τζίμας Δημήτριος 1.
     Εκλογικό Κέντρο Δήμου Γ. Καραϊσκάκη (ψήφισαν 17) 
     Κιφοκέρης Στέφανος 17.
     Εκλογικό Κέντρο Δήμου Κεντ. Τζουμέρκων (ψήφισαν 22)
     Θωμάς Γεώργιος 12 και Καπέλης Όμηρος 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.