Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΑΡΤΑΣ
Ε. Βενιζέλος: Ευκαιρία να φύγουμε από τη μιζέρια
οι εκλογές

     «Η δημιουργική Ελλάδα υπάρχει κυρίως στην Περιφέρεια και πρέπει να την βγάλουμε στο προσκήνιο. Οι εκλογές, οι τοπικές οι περιφερειακές και οι ευρωπαϊκές, είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε αυτή την Ελλάδα και να φύγουμε από τη μιζέρια τον μικροκομματισμό και την γκρίνια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την επίσκεψή του στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό της...
...Άρτας.
     Ο κ. Βενιζέλος, που ξεκίνησε την προεκλογική περιοδεία από την Άρτα, επισκέφτηκε στις 12 το μεσημέρι τον Συνεταιρισμό, συνοδευόμενος από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθ. Τσαυτάρη, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ΔΣ, αλλά και στελέχη της συνεταιριστικής επιχείρησης.
     Μεταξύ άλλων επισήμανε πως βούλησή του είναι να ενισχύσει τις τοπικές παραγωγικές δυνάμεις και πως η επίσκεψη στην Άρτα ήταν επιθυμία του, διευκρινίζοντας: «Γιατί η περιοχή είναι αυθεντική και ασχολείται με τα πραγματικά θέματα των πραγματικών ανθρώπων. Αυτό είναι που μας λείπει στην Ελλάδα».
     Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έστειλε το μήνυμα ότι «η Ελλάδα μετά την κρίση, υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος» με αφορμή την καλή πορεία και τη συνεισφορά, στην τοπική και την εθνική Οικονομία, του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού και τόνισε ότι: «Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός της Άρτας, είναι ένα από τα πιο ισχυρά σήματα στην ελληνική πτηνοτροφία και κατέχει μια πολύ σημαντική θέση στην αγορά. Χαίρομαι γιατί διαπίστωσα σήμερα ότι υπάρχει ένα θέμα σύγχρονο ανταγωνιστικό και αυτό διασφαλίζει δουλειά στις επιχειρήσεις που είναι συνεταιρισμένες, στους υπαλλήλους του συνεταιρισμού, αλλά και προστιθέμενη αξία σε όλη την περιοχή. Η ελληνική πτηνοτροφία και γενικότερα η ελληνική κτηνοτροφία έχει τεράστιες προοπτικές. Το εθνικό μοντέλο ανάκαμψης δεν είναι κάτι το θεωρητικό, δεν είναι μια δέσμη καλών ιδεών, είναι πρακτικό καθημερινό και εδώ βλέπουμε πως μπορούμε να πατήσουμε στην παράδοση -γιατί ο συνεταιρισμός έχει ζωή 50 ετών- και να βαδίσουμε προς το μέλλον με σύγχρονους όρους, σαν μια ουσιαστικά ισότιμη ευρωπαϊκή χώρα. Η Ελλάδα μετά την κρίση υπάρχει, αντέχει και κερδίζει το χαμένο έδαφος».
     Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Συνεταιρισμού, Παναγιώτης Κιρτσάς, έθεσε θέματα οικονομικά και ασφάλισης των εργαζομένων, που -όπως σημείωσε- εκκρεμούν, για να λάβει από τον κ. Τσαυτάρη την απάντηση ότι αύριο κατατίθεται τροπολογία, όπως είχε ο ίδιος δεσμευτεί, που δίνει λύση στα ζητήματά τους.
      Σημειώνεται ότι ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός της Άρτας, συνιστά, ουσιαστικό οικονομικό παράγοντα για την τοπική οικονομία, αριθμώντας 102 μέλη και 268 εργαζόμενους.
      Οι κ.κ. Βενιζέλος και Τσαυτάρης θα συναντηθούν με τοπικούς φορείς της Άρτας και το απόγευμα θα μεταβούν στα Ιωάννινα.
     Το κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδεύουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Βερνίκος και Αφροδίτη Άλ Σάλεχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.