Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013


Για τρίτη χρονιά
το Epirus Vespa Tour
 
     Στους μοναδικούς δρόμους των Τζουμέρκων και των Κατσανοχωρίων θα «βαδίσουν» φέτος τα μέλη και οι φίλοι του Vespa Club Ioannina, που διοργανώνει για τρίτη χρονιά το Epirus Vespa Tour.
     Το φετινό tour θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 28 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, με...


...τους εκδρομείς να επισκέπτονται τα γεφύρια της Πλάκας και της Πολιτσάς, την Πράμαντα, την Μονή Κηπίνας, τους Καλαρρύτες, το Αμπελοχώρι, την Άγναντα, τον Καταρράκτη, χωριά των Κατσανοχωρίων και άλλα αξιοθέατα σε ένα ταξίδι αλλιώτικο γεμάτο χρώματα, μυρωδιές, πανέμορφα τοπία αλλά και παράδοση. Μια απόδραση από τη μίζερη πραγματικότητα με «όχημα» τη Vespa.
     Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

      Παρασκευή 28 Ιουνίου
     • 5 μ.μ.: Αναχώρηση από Γιάννενα και μέσω Κατσανοχωρίων μετάβαση στο ξενοδοχειο «Γεφύρι Πλάκας». Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στο κάμπινγκ.
     • 7 μ.μ.: Αναχώρηση για Πράμαντα. (καφέ, φαγητό, τσίπουρο).

     Σάββατο 29 Ιουνίου
     • 10 π.μ.: 1ο Γκρουπ - Αναχώρηση με λεωφορεία της Trekking Hellas για ράφτιγκ στον Άραχθο. Επιστροφή στις 3 μ.μ.. 2ο Γκρουπ - Αναχώρηση με τις βέσπες για: Πράμαντα, Μονή Κηπίνας, Καλαρρύτες. Καφέ στους Καλαρρύτες και επιστροφή στις 3 μ.μ.
     • 5 μ.μ.: Αναχώρηση όλων των συμμετεχόντων για καφέ στον Καταρράκτη Άρτας. Επιστροφή, γεύμα και φυσικά γλέντι στο χώρο του ξενοδοχείου «Γεφύρι Πλάκας».

     Κυριακή 30 Ιουνίου
      • Αναχώρηση για όσους επιθυμούν να επιστρέψουν άμεσα.
     • 11 π.μ.: Εκδρομή στα Τζουμέρκα: Ραφταναίοι, Αμπελοχώρι (γεύμα στο Αμπελοχώρι), Γέφυρα Πολιτσάς και επιστροφή στα Γιάννενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.