Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013


Έκκληση Αλ. Καχριμάνη
στη «Δωδώνη» να πληρώσει
τους παραγωγούς

     Έκκληση προς τη Διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» να βρει τρόπο ώστε να εξοφλήσει τους παραγωγούς γάλακτος απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης.
     «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να λέει ότι αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Όταν κάποιος ήταν υποψήφιος να αγοράσει  τη “Δωδώνη” έπρεπε να ξέρει από την αρχή...


...ότι αυτό είναι το τίμημα, αυτά είναι τα δάνεια, αυτά είναι τα κεφάλαια κινήσεως», τόνισε ο Περιφερειάρχης, λέγοντας, ότι είναι δίπλα στους κτηνοτρόφους.
     Συνεχίζοντας, μεταξύ άλλων, είπε: «Δεν έχω τίποτε με τους νέους ιδιοκτήτες, θέλω να είμαστε συνεργάτες, αλλά οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους.  Όταν οι εισκομιστές γάλακτος σε μια βιομηχανία δεν είναι καλά, δεν είναι πληρωμένοι,  έχει πρόβλημα  και η ίδια γαλακτοβιομηχανία. Παρακαλώ και κάνω έκκληση: Αύριο θα είναι πολύ αργά για την κτηνοτροφία  και την κοινωνική συνοχή στην Ήπειρο».
     Το πρόβλημα με τις πληρωμές είναι μεγάλο για τους παραγωγούς, ειδικά αυτήν την περίοδο γιατί έχουν ανάγκη τη ρευστότητα ώστε να αγοράσουν ζωοτροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.