Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013


ΚΕΔΕ: Όχι σε απολύσεις
εργαζομένων στους Δήμους

     Κατηγορηματικά αντίθετο στις όποιες απολύσεις εργαζομένων στους δήμους και στα νομικά τους πρόσωπα, και υπέρ της κινητικότητας των εργαζομένων στους ΟΤΑ, τάχθηκε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.
     Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης ανέφερε ότι «η αυτοδιοίκηση έχει προχωρήσει σε διαρθρωτικές αλλαγές τέτοιου εύρους, που δεν έχουν προηγούμενο...


...στον δημόσιο τομέα. Μάλιστα από τον περασμένο Δεκέμβριο, έντεκα δήμοι, δύο περιφέρειες και δύο Αποκεντρωμένες Διοικήσεις έχουν προσφερθεί οικειοθελώς για να αξιολογηθούν οι δομές και οι υπηρεσίες τους. Η αξιολόγηση αυτή θα χρησιμοποιηθεί ως πιλότος για την αξιολόγηση και των υπολοίπων Δήμων».
     Το Δ.Σ. χαρακτήρισε «αδιανόητη, πρωτοφανή και αυθαίρετη» τη ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, για τον καθορισμό των νέων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων και ζητά από το υπουργείο Οικονομικών «να παγώσει τις διαδικασίες» και να καλέσει άμεσα με εγκύκλιό του τα Δημοτικά Συμβούλια να εκφράσουν τη γνώμη τους, όπως άλλωστε ο νόμος ορίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.