Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013


Διαγωνισμός Φωτογραφίας
με θέμα τα Τζουμέρκα

     Η Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) επελέγη από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου, για τη διοργάνωση Διαγωνισμού Φωτογραφίας, με θέμα: «Τζουμέρκα: Ταξίδι στο χρόνο και στη φύση των βουνών» (ελεύθερο).
     Ο διαγωνισμός θα γίνει με φωτογραφίες, οι οποίες...


...απεικονίζουν το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον του Εθνικού Πάρκου. Αυτή η τέλεια σμιλευμένη συνύπαρξη του δομημένου με το φυσικό περιβάλλον, προσδίδει στην περιοχή τη μοναδικότητά της
     Ως εκ τούτου, ο Φορέας μας στην προσπάθεια του να προβάλει την περιοχή του Εθνικού Πάρκου, να αναδείξει τις ομορφιές του, αλλά και να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία για την προστασία αυτού, αποφάσισε να διοργανώσει διαγωνισμό φωτογραφίας, ευελπιστώντας με αυτόν τον τρόπο να κεντρίσει την καλλιτεχνική φλέβα του κάθε φωτογράφου, ο οποίος μέσα από τις φωτογραφίες του θα συμβάλει στη συγκέντρωση και προβολή γνώσεων και πληροφοριών για την ευρύτερη περιοχή των Τζουμέρκων.
     Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013, έως την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013 και η έναρξη της διαδικτυακής ψηφοφορίας από τη Δευτέρα, 5 Αυγούστου, έως 30 Αυγούστου 2013.
     Τις φωτογραφίες θα κρίνει πενταμελής κριτική επιτροπή και για τις τρεις (3) καλύτερες φωτογραφίες θα δοθούν τρία (3) βραβεία, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και ξεχωριστό βραβείο κοινού, με βάση τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας.
     Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, παρακαλούμε να διαθέσετε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαδικτυακό τόπο http://www.tzoumerkaparko.gr.
     Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του Φ.Δ., στα Ιωάννινα στο τηλέφωνο 2651043663 και στο e-mail: park.tzoumerka@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.