Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013


Βράβευση των νικητών
στον 1ο διαγωνισμό
Κήπων και Μπαλκονιών

     Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στην πλατεία Κιλκίς, η τελετή βράβευσης των νικητών και συμμετεχόντων στον 1ο διαγωνισμό Κήπων και Μπαλκονιών.
Το πρώτο βραβείο μοιράστηκαν ο Ελευθερία Βασιλείου και Σοφία Πρέντζα, το δεύτερο βραβείο απονεμήθηκε στην Κλεοπάτρα Βασιλείου και το τρίτο στον Μιχάλη...


...Πανάγο. Έπαινοι δοθήκαν και στην Δήμητρα Γκουβά, Αθηνά Μπούγα, Δημήτριο Κέφη καθώς και στονΣύλλογος Φίλων Μουσικής «ΑΥΛΟΣ».
     Ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης έδωσε συγχαρητήρια σε  όλους τους συμμετέχοντες  και ιδιαίτερα τους νικητές καθώς και το Τμήμα Πρασίνου για την διοργάνωση.
     Στο σύντομο χαιρετισμό του, πρότεινε να θεσπιστεί ένα ειδικό βραβείο για το πιο καθαρό και όμορφο χωριό του Δήμου Αρταίων, με χρηματικό έπαθλο 10.000 ευρώ, καθώς και χρηματική βοήθεια προς τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του.
     Χαιρετισμό απεύθυνε και ο Αλέξανδρος Κανταρτζής, καθηγητής ανθοκομίας αρχιτεκτονικής τοπίου του ΤΕΙ Ηπείρου, ο οποίος ευχήθηκε αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τους ιδιωτικούς χώρους, τους κήπους και τα μπαλκόνια σας, να επηρεάσει και τους δημόσιους χώρους και όλοι μαζί ιδιώτες και δημόσιο, να συνεχίσουμε αυτό τον καλό αγώνα της σχέσης με το πράσινο και τον αγώνα αυτό που όλο τον αξίζουμε να τον κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.