Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Ξήλωσαν το λυόμενο στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας

- Πήραν την πόρτα και το παράθυρο!
     Την αλουμινένια πόρτα και το παράθυρο του λυόμενου κτηρίου που βρίσκεται εντός του εκθεσιακού κέντρου Άρτας έβαλαν στο μάτι άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα, οι οποίοι αφού τα ξήλωσαν, τα φόρτωσαν και έφυγαν.
     Το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό αφού στο εκθεσιακό κέντρο διοργανώθηκαν την Κ. Δευτέρα τα Κούλουμα από το Δήμο Αρταίων...
...και αποτέλεσε προορισμό για πολλούς επισκέπτες.
     Το κτήριο χρησιμοποιείται κατά την περίοδο της εμποροπανήγυρης και μέσα, απ’ ότι ειπώθηκε, δεν υπήρχαν άλλα αντικείμενα. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί τη σχετική έρευνα.
     «Αυτή η κρίση μας γυρίζει σε άλλες εποχές και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας, φοβάμαι ότι θα έχουμε και χειρότερα επεισόδια» είπε ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του ότι όσο θα εντείνεται η κρίση, τέτοια φαινόμενα θα είναι όλο και πιο συχνά.
     «Δεν υπήρχε κάτι μέσα αλλά το να σηκώσεις τις πόρτες και τα παράθυρα να τα πάρεις αυτό είναι κάτι τραβηγμένο» σημείωσε.
     «Ήρθε η Αστυνομία, το δηλώσαμε, θα κάνει κάποιο έλεγχο. Πιθανόν είναι οι γνωστοί άγνωστοι που κάνουν αυτά, διότι τα υλικά αυτά έχουν λεφτά και τα παίρνουν και τα πουλάνε για ανακύκλωση και όχι μόνο. Και τα καλώδια πολλές φορές τα κλέβουν για να πάρουν το χαλκό και όχι μόνο. Πρέπει λοιπόν και οι πολίτες πλέον να είναι πάρα πολύ προσεχτικοί. Απ’ τη στιγμή που αυτό το πράγμα έγινε στο Δήμο, που ο Δήμος είναι το πρώτο θύμα, πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να προσέχουν ιδιαίτερα, να ασφαλίζουν τα σπίτια τους και να φυλάνε την περιουσία τους» ανέφερε ο Δήμαρχος.
     «Δυστυχώς -είπε- η κρίση αυτή μας οδήγησε εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.