Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός

- Σήμερα το μεσημέρι με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής
- Πρώτος επιλαχών με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών είναι ο Γιάννης Παπαλέξης και δεύτερος ο Χρίστος Γκόγκας

     Παραιτήθηκε από τη βουλευτική του έδρα ο βουλευτής Άρτας του ΠΑΣΟΚ Παύλος Στασινός, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με επιστολή του στις 12.00 το μσημέρι, στον πρόεδρο της Βουλής.
     Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Παύλος Στασινός παραιτήθηκε καθώς δεν προτίθεται να ψηφίσει τα νέα μέτρα στα οποία συμφώνησαν προχτες οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί.
     Η παραίτησή Στασινού έρχεται λίγη ώρα πριν τη σημερινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, (στις 4 το απόγευμα) και ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας που...
...θα διεξαχθεί την Κυριακή για την έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης, ψήφιση που το Eurogroup έθεσε χτες ως προαπαιτούμενο για να εγκρίνει το νέο πρόγραμμα βοήθειας προς την Ελλάδα.
     Η είδηση της παραίτησης του βουλευτή Άρτας σχολιάστηκε από πολλούς ως έντιμη κίνηση καθώς ο βουλευτής δεν ανεξαρτητοποιήθηκε, αλλά παραδίδει την έδρα του.
     Πρώτος επιλαχών με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών στο νομό Άρτας είναι ο Δήμαρχος  Άρτας Γιάννης Παπαλέξης και δεύτερος Χρίστος Γκόγκας και ακολουθεί η Αναστασία Κατσαντούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.