Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

«Ελεύθερα» ταξί από τον Φεβρουάριο

- Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με το κλιμάκιο της τρόικας

     Κρίσιμη συνάντηση για το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί, θα έχει σήμερα με το κλιμάκιο της τρόικας ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο των επαφών των δανειστών με τους επικεφαλής των υπουργείων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν προχωρούν οι μεταρρυθμίσεις οι οποίες περιλαμβάνονται στη δανειακή σύμβαση και για τις οποίες έχει δεσμευθεί η χώρα μας.
     Ο κ. Βορίδης, ο οποίος χθες το πρωί ενημέρωσε τον τομεάρχη...
...Μεταφορών, Υποδομών και Περιβάλλοντος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη, δήλωσε ότι το προσχέδιο νόμου έχει τεθεί υπόψη της τρόικας, αλλά θα συζητηθεί εκ νέου με το κλιμάκιο που βρίσκεται στην Αθήνα.
     Πρόσθεσε, επίσης, ότι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή, με την έννοια ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα πρέπει να ανοίξει με κανόνες, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν συγκλίνουσες απόψεις από τα κόμματα, τα συνδικάτα και φυσικά τους δανειστές μας.
     Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο υπουργός Υποδομών προσδιόρισε ότι το σχέδιο νόμου αναμένεται να πάρει το δρόμο της βουλής στις αρχές Φεβρουαρίου και ότι θα προηγηθεί νέος γύρος επαφών με τα κόμματα, τα συνδικάτα και τους φορείς.
     Διευκρίνισε, επίσης, ότι σε περίπτωση που υπάρξουν αντιρρήσεις της τρόικας, με τον ορθό διάλογο θα βρεθούν οι σωστές συνθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.