Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Διανομή προϊόντων από την Ένωση Πολυτέκνων Άρτας

- Από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου

     Η Ένωση Πολυτέκνων Νομού Άρτας «Η Αγία Θεοδώρα» ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα αρχίσει η διανομή προϊόντων στους πολύτεκνους, μέλη της Ένωσης που έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα διανομής.
     Στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ευάγγελο Παπαμιχαήλ αναφέρονται τα εξής: «Από τα 2.500 μέλη δικαιούχοι είναι μόνο...
...1.600 μέλη αφού ίσχυσαν, με απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια, αλλά και πολλά μέλη αμέλησαν να υποβάλλουν αίτηση αν και ενημερώθηκαν με σχετική επιστολή. Η αποθήκη είναι στο Τρίγωνο, στην οδό Κατσιμήτρου 22 και θα είναι ανοικτή τις καθημερινές, 9-12. Επειδή οι ποσότητες ρυζιού και ζυμαρικών είναι αρκετές παρακαλούμε να μην προσέρχονται ηλικιωμένοι και άτομα με προβλήματα υγείας. Προτεραιότητα θα δίνεται στους διαμένοντες στα χωριά, γι’ αυτό παρακαλούμε την πρώτη εβδομάδα να μην προσέλθουν οι διαμένοντες στον Δήμο Αρταίων. Απαραίτητο η κάρτα μέλους Πολυτέκνων να είναι θεωρημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.