Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Κανονικά προχωρούν στην απεργία τους οι εφοριακοί

- Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών

     Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση των εφοριακών με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.
     Αφού εξετάστηκαν όλα τα θεσμικά αιτήματα των εφοριακών, οι ίδιοι διεμήνυσαν ότι θα προχωρήσουν κανονικά στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης και της Παρασκευής, όπως είχε εξαγγελθεί.
     Ο κ. Βενιζέλος τους ενημέρωσε ότι το υπουργείο Οικονομικών θα...
...κινηθεί ώστε να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εφοριακών.
     Οι εφοριακοί εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της ΠΟΕ-ΔΟΥ με την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών (Ε. Βενιζέλος - Π. Οικονόμου - Γ. Καπελέρης). Στη συνάντηση κατατέθηκαν από την ΠΟΕ - ΔΟΥ και προφορικά (έχει προηγηθεί η αποστολή σχετικών κειμένων) τα αιτήματα του κλάδου, που τον οδήγησαν σε απεργία στις 29 και 30 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς αντί για απαντήσεις και συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τα προβλήματά μας, εισπράξαμε γενικότητες. Ενωμένοι συνεχίζουμε τον αγώνα μας, με διάθεση διάλογου με οποίον τον επιθυμεί και αποφασιστικότητα απέναντι στις απειλές και τις πιέσεις κάθε μορφής».
     Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών αναφέρεται: «Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας έθεσαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών μία σειρά από ζητήματα, με κορυφαίο την ανάγκη αποκατάστασης του ηθικού κύρους των στελεχών του ΥπΟικ και ο κ. Βενιζέλος τόνισε -για μία ακόμη φορά- ότι η ελληνική κοινωνία θέλει πάντα να διαχωρίζει την ήρα από το στάρι, τιμά την μεγάλη πλειοψηφία των υπαλλήλων που ασκεί ευόρκως τα καθήκοντά της, αλλά θέλει να εντοπίζονται, να εξατομικεύονται και να τιμωρούνται οι περιπτώσεις των συγκεκριμένων υπαλλήλων οι οποίοι παραβιάζουν το καθήκον τους και ταλαιπωρούν τους πολίτες και ζήτησε από την Ομοσπονδία να βοηθήσει με συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.