Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Πολυκοσμία στην Εφορία Άρτας

- Aρτινοί έσπευσαν τη τελευταία στιγμή για να κλείσουν τις φορολογικές τους εκκρεμότητες 
     Τις εκκρεμότητες με την Εφορία έσπευσαν να κλείσουν κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή και οι Aρτινοί. Λίγες μόνο ώρες πριν την εκπνοή του 2011 συμπολίτες μας όλων των ηλικιών επισκέφτηκαν το κατάστημα της Εφορίας Άρτας για να τακτοποιήσουν τις φορολογικές τους...
...υποχρεώσεις.
     Χθες για μια ακόμη ημέρα στο κατάστημα της ΔΟΥ Άρτας σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί έως και το μεσημέρι ουρές, από πολίτες που θέλησαν να παραλάβουν τα σήματα των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων τους, αλλά και να διευθετήσουν διάφορες φορολογικές υποχρεώσεις.
     Και την χθεσινή ημέρα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν οι υπάλληλοι της ΔΟΥ, δεν έλειψαν τα παράπονα των πολιτών, που πραγματικά έτρεξαν στην Εφορία τη τελευταία στιγμή.
     Παρά την μεγάλη κίνηση που παρατηρήθηκε στην Εφορία Άρτας υπήρχε προς διάθεση μεγάλος αριθμός σημάτων τελών κυκλοφορίας, όπως και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για την διευθέτηση εκκρεμοτήτων που αφορούν την παράδοση πινακίδων οχημάτων κ.α.
     Όσον αφορά την αυξημένη κίνηση που επικράτησε τη χθεσινή ημέρα στο τοπικό καταστήματα, υπηρεσιακοί παράγοντες της Οικονομικής Υπηρεσίας απέδωσαν το γεγονός στη σημερινή και αυριανή απεργία που έχει προκηρυχθεί με αποτέλεσμα οι πολίτες να επισκέπτονται τα καταστήματα για να εξυπηρετηθούν.
     Σχετικά με τη παραλαβή των σημάτων κυκλοφορίας των οχημάτων χθες ανακοινώθηκε πως δόθηκε παράταση 10 ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.