Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στη "φάκα" για ναρκωτικά

Νέες συλλήψεις
σε Θεσπρωτία
και Ιωάννινα

     Σήμερα (07-09-2011) πρώτες πρωϊνές ώρες στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας.
     O οδηγός δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις μεγάλοι σάκοι που περιείχαν...


...ογδόντα εννέα (89) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (93.800) γραμμαρίων.
     Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας (ένας άνδρας και μία γυναίκα), 26 και 24 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι διευκόλυναν ως προπομποί τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών, με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.
     Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος που μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες καθώς και του 26χρονου υπηκόου Αλβανίας που διέθεσε σε αυτόν το όχημα για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών συνεχίζονται.
     Επιπλέον, αναζητείται ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος όπως προέκυψε από την έρευνα διέθεσε στους δύο προπομπούς το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προς διευκόλυνση της μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Σύλληψη 35χρονου στα Γιάννενα

     Επίσης συνελήφθη προχθές (05-09-2011) το βράδυ, στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας (1) 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
     Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν στην κατοχή του 35χρονου και κατέσχεσαν δύο συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους (0,5) γραμμαρίων και ποσότητα ηρωϊνης βάρους (0,3) γραμμαρίων.
     Τα δύο (2) ΙΧ.Ε αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των (1150) ευρώ, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων δραστών.

Και σύλληψη για πλαστά CD

     Συνελήφθη, χθες (06-09-2011) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σιέρα Λεόνε, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
     Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο Αστυνομικών, βρέθηκε να έχει στην κατοχή του και να διαθέτει προς πώληση:
     • Διακόσιους πενήντα έξι (256) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CD )
     • Πενήντα πέντε (55) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου και εικόνας (DVD) χωρίς να φέρουν την ειδική ταινία ασφαλείας του Ελληνικού Δημοσίου.
     Οι παραπάνω κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν.
     Eπιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.