Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Μήνυση του Εμπορικού Συλλόγου για παράνομη έναρξη του παζαριού

     Σε μήνυση για παράβαση των ημερομηνιών έναρξης του παζαριού προέβη ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, όταν σε επιτόπια επίσκεψή τους ο Πρόεδρος Χάρης Παναγιωτόπουλος και ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Χουλιάρας διαπίστωσαν...


...την παράνομη λειτουργία του.
     H ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας έχει ως εξής:
     "Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας διαπιστώσαμε λειτουργία του παζαριού από το Σάββατο 24-9-11 το βράδυ.
     Την Κυριακή 25-9-2011 το πρωί επισπευτήκαμε και οι δύο στον χώρο του παζαριού όπου διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιούνταν πώλησης προϊόντων και αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ κ. Χρήστο Γιώτη, αναφέραμε στον Διευθυντή της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ κ. Μπόνια Γεώργιο ότι υπάρχει παράνομη λειτουργία του παζαριού πριν την ημερομηνία που ορίζει η διακήρυξη και ότι αν συνεχιστεί η λειτουργία του παζαριού θα υποβάλουμε μήνυση προς κάθε υπεύθυνο.
     Το βράδυ της Κυριακής και αφού το παζάρι βρισκότανε σε λειτουργιά κατά 70% προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ από τον χώρο του παζαριού και δεν μας σήκωνε το τηλέφωνο.
     Καλέσαμε τότε την αστυνομία η οποία κατέγραψε το γεγονός της λειτουργίας του παζαριού και στην συνέχεια υποβάλαμε μήνυση για παράβαση των ημερομηνιών έναρξης σύμφωνα με την διακήρυξης του παζαριού".

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος26/9/11, 8:23 μ.μ.

    Ποινικό αδίκημα δεν πρέπει να είναι.Αστικές όμως αξιώσεις μπορούν να εγείρουν οι καταστηματάρχες για συνθήκες αθεμίτου ανταγωνισμού που δημιούργησαν οι πράξεις και παραλείψεις των υπεύθυνων οργάνων μεταξύ των οποίων και ο Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.