Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

16.000 ευρώ για τρία πλαστά διαβατήρια

Συνελήφθησαν
Ιρακινός διακινητής
και Αφγανοί μετανάστες

     Έναν Ιρακινό διακινητή και τρεις παράτυπους μετανάστες, που συνόδευαν ένα ανήλικο παιδί, όλοι τους Αφγανοί, συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Ηγουμενίτσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
     Τους μετανάστες μετέφερε με αυτοκίνητο ο 38χρονος Ιρακινός, ο...


...οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο επέδειξε πλαστή άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. Επιπλέον βρέθηκαν πέντε ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και τρία πλαστά διαβατήρια Βουλγαρίας στα οποία ήταν επικολλημένες οι φωτογραφίες των διακινούμενων, με σκοπό να μεταβούν στην Ιταλία.
     Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 38χρονος, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια την 26 Αυγούστου στο Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.
     Η Αστυνομία αναζητά δύο ακόμα αλλοδαπούς, έναν Ιρακινό και έναν Αφγανό, οι οποίοι προμήθευσαν τους μετανάστες με τα πλαστά διαβατήρια έναντι του ποσού των 16.000 ευρώ, καθώς και ένας ακόμα αλλοδαπός, ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
     Το αυτοκίνητο, τα πλαστά διαβατήρια και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
     Το ίδιο βράδυ, στην Ηγουμενίτσα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη Αφγανό, 25 χρονών, ο οποίος επιχείρησε να φύγει από τη χώρα με πλαστό διαβατήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.