Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Απών ο Πρόεδρος, παρόν το αδιέξοδο της Αναγέννησης!

Την Δευτέρα 22 Αυγούστου στη ΔΙΩΝΗ
ένα ρεπορτάζ που τελικά δεν έγινε ποτέ...
από τον Τηλεβόα
     Μάταια περίμεναν τον πρόεδρο της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Άρτας, Πάνο Οικονομίδη, όσοι προσήλθαν το βράδυ της Δευτέρας στη ΔΙΩΝΗ για την πραγματοποίηση της 3ης κατά σειρά Γενικής Συνέλευσης της ομάδας.
     Όπως είχατε ήδη ενημερωθεί από τον "Αρτινό Τύπο" την Δευτέρα 8 Αυγούστου, κατά την επαναληπτική Γενική Συνέλευση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα και η λύση θα αναζητούνταν στην τρίτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιούνταν στις 22 Αυγούστου.
     Η πόρτα της ΔΙΩΝΗΣ ήταν κλειδωμένη και ο πρόεδρος...

...άφαντος. Είχε ειδοποιήσει ότι επείγουσες υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να παραστεί κι έτσι οι ελπίδα που είχε εκφράσει πριν δύο εβδομάδες, δεν μπόρεσε να εκδηλωθεί στην πράξη.
     Είχε πει τότε, ότι στις 22 Αυγούστου όσοι θέλουν, μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να βγεί από το αδιέξοδο. Πληροφορίες αναφέρουνε ότι ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχε άτομο το οποίο εκπροσωπούσε ομάδα Αρτινών φιλάθλων, οι οποίοι ΕΑΝ η κατάσταση είναι όπως λέει ο πρόεδρος, δηλαδή ΕΑΝ η ομάδα είναι ελεύθερη βαρών και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών "καθαρά", τότε είναι διατεθειμένοι να πάρουνε την ομάδα στους ώμους τους και να προσπαθήσουνε να της εξασφαλίσουνε μια καλύτερη μελλοντική πορεία.
     Ας ελπίσουμε οι όποιες κινήσεις να δρομολογηθούνε σύντομα, για να βγει η "Α" από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.