Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

8o Rapido Molino Rock Fest στον Γοργόμυλο

Με συμμετοχές καλλιτεχνών από το χώρο της ροκ, της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, αλλά και με DJ set διοργανώνεται την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Αυγούστου από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής Γοργομύλου «Rapido Molino» στην πλατεία του Γοργομύλου του Δήμου Zηρού στην Ήπειρο, με τη συμπαράσταση του Δήμου Ζηρού.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 5 Αύγουστου στις εκδηλώσεις, που θα ξεκινήσουν στις 20:15, την αυλαία ανοίγει ένα DJ Set by studio E. Συνεχίζονται με G. Vavas “Croosroads” - a tribute to Bon Jovi. Τέλος στις 10:30 στη σκηνή ανεβαίνουν G.Gakis & Troumblemakers και αργότερα οι Blues Wire.

Tο Σάββατο 6 Αυγούστου στις 20:30 είναι η σειρά του συγκροτήματος ¾ από τη Φιλιππιάδα για την εμφάνισή του στο 8ο «Rapido Molino». Στη συνέχεια την σκυτάλη παίρνει η Ε. Δούκα ( ex c Real ), ενώ η συναυλία θα κλείσει με τους 15 50. Το συγκρότημα θα βρεθεί μαζί με τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο και το Νίκο Ζιώγαλα, o oποίος εμφανίζεται για δεύτερη φορά στη σκηνή του Rapido Molino.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στην πλατεία του Γοργομύλου, με είσοδο 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.