Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Κατάθεση του προγράμματος και παρουσίαση ονομάτων
του υποψήφιου Δημάρχου Κεντρ. Τζουμέρκων Λ. Τσίπρα

     Την κατάθεση του προγράμματός του και παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών Κεντρικών Τζουμέρκων» πραγματοποίησε στο Βουργαρέλι, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Λεωνίδας Τσίπρας.
     Το δελτίο τύπου που μας απέστειλε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού Όλγα...
...Τριάντου, έχει ως εξής:
     «Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κεντρικών Τζουμέρκων, στο Βουργαρέλι, έγινε η κατάθεση του προγράμματος και των ονομάτων των υποψηφίων του Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών Κεντρικών Τζουμέρκων» με επικεφαλής τον Αθαμανιώτη συμπολίτη μας Λεωνίδα Τσίπρα.
     Η εκδήλωση αυτή, είναι πρωτοφανής για τα Τζουμέρκα και σηματοδοτεί μια άλλη άποψη, μια άλλη προσέγγιση της αντίληψης περί τοπικής αυτοδιοίκησης. Επιδίωξή μας ήταν να κάνουμε «κοινωνούς» στο Πρόγραμμά μας τους Τζουμερκιώτες και να τους γνωρίσουμε τους υποψηφίους μας. Η αίθουσα του Δημαρχείου ήταν γεμάτη και η δίψα των παρισταμένων μεγάλη για «μια άλλη Δημοτική Παράταξη»!
     Η ομιλία του επικεφαλής της Παράταξης Λεωνίδα Τσίπρα, ήταν πυκνή και ρεαλιστική. Ρεαλιστικές όπως είναι, πάντα, οι προτάσεις που βάζουν λίγο πιο ψηλά τον πήχη, ότι -δηλαδή- δεν μας κρατάει δεμένους και στάσιμους, αλλά μας δίνει ώθηση, μας δίνει «εμπρός»!
     «Αναδιάταξη του Δήμου και των υπηρεσιών, σωστή αξιοποίηση των πόρων , ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ όλων των τοπικών κοινοτήτων, ένταξη των μελετών (που ήδη είναι ανενεργές) σε ευρωπαϊκά προγράμματα» είναι κάποιοι από τους κεντρικούς πυλώνες της ομιλίας του επικεφαλής Λεωνίδα Τσίπρα. Πρόταγμά μας η Αλληλεγγύη, η Ηθική και η Ενεργός Συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις του Δήμου, βασικές έννοιες που στοιχειοθετούν τη Δημοκρατία.
     Μετά την ομιλία του κ. Τσίπρα, ήρθε η σειρά της γνωριμίας των υποψηφίων μεταξύ τους και μεταξύ των παρισταμένων. Η εκδήλωση έληξε μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα γεμάτο αισιοδοξία.
     Η Δημοτική Παράταξη «Συνεργασία Πολιτών Κεντρικών Τζουμέρκων» με επικεφαλής το Λεωνίδα Τσίπρα, καλεί τους συνδημότες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΩΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.