Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Περιοδεία του Βασίλη Ψαθά σε χωριά της Άρτας

     Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς περιόδευσε την Παρασκευή 25-4-2014 στις Δημοτικές Ενότητες Κολομοδίων, Ανθοτόπου και Αγίας Παρασκευής.
     Συνοδεύονταν από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους: Δημήτρη Βαρέλη, Κωνσταντίνα Μπαλατσούκα, Κωνσταντίνα Τσάκαλη, Χριστίνα Κατσίμπρα, Μιχάλη Νικολάου, Γιάννη Παπαγιάννη...
...(Θεοδώριανα) και Βύρωνα Καυκιά.
     Η συζήτηση με τους κατοίκους των περιοχών αφορούσε κυρίως αγροτικά θέματα και αναπτύχθηκαν οι δραστηριότητες της Π.Ε. Άρτας για την επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενή τομέα.
     Ειδικότερα συζητήθηκε η πρόσφατη απόφαση της ΔΕΗ για το ηλεκτρικό ρεύμα και ο Αντιπεριφερειάρχης διατύπωσε την αντίθεσή του στις ενέργειες της ΔΕΗ και ανακοίνωσε ότι οι Διευθύνσεις Αγροτικής Ανάπτυξης των Περιφερειακών Ενοτήτων δεν θα δέχονται αιτήσεις παροχής του Δελτίου Νο1 που απαιτεί η ΔΕΗ, λόγω των σοβαρών ελλείψεων που υπάρχουν σε διοικητικό επίπεδο.
     Επίσης ανακοίνωσε τα διάφορα έργα που είναι σε εξέλιξη στις παραπάνω περιοχές καθώς κι αυτά που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.