Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Επισκέψεις σε φορείς του υποψήφιου
Δημάρχου Άρτας Παύλου Στασινού

     Χθες Τετάρτη 23/4/2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Αρτινών Όραμα» Παύλος Στασινός, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφτηκε την Αστυνομική Δ/νση, τον ΟΑΕΔ και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άρτας - Φιλιππιάδας.
     Συγκεκριμένα, παρουσία του Διοικητή και των αξιωματικών της Αστυνομικής Δ/σης αναπτύχθηκαν τα...
...θέματα της αστυνόμευσης της περιοχής καθώς επίσης το φλέγον ζήτημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης της πόλης της Άρτας.

     Στη συνέχεια στο ΚΠΑ του ΟΑΕΔ έγινε συζήτηση με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας για τα τρέχοντα προγράμματα απασχόλησης των ανέργων και της προσπάθειας ανάσχεσης της ανεργίας.
     Σε δήλωσή του ο κ. Στασινός, έκανε σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι η αξιοκρατία και η διαφάνεια, σε προγράμματα απασχόλησης που θα έχουν να κάνουν με τον Δήμο Αρταίων, είναι ζητήματα αδιαπραγμάτευτα και ότι εγγυάται προσωπικά το αδιάβλητο της διαδικασίας.


     Στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Άρτας - Φιλιππιάδας η συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της Συνεταιρισμού έγινε σε κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας. Τα αγροτικά ζητήματα βρίσκονται πάντα ψηλά στην ατζέντα της τοπικής καθημερινότητας και θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του συνδυασμού «Αρτινών Όραμα».
     Αναλύθηκαν τα θέματα της τοπικής παραγωγής καθώς και της εμπλοκής της οποίας θα πρέπει να έχει μία Δημοτική Αρχή στην προώθηση και την εξωστρέφεια των προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.