Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013


Το σχέδιο για τη μεταβατική
δημόσια τηλεόραση
στη σύσκεψη των αρχηγών

     Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζει η κυβέρνηση το σχέδιο για τη μεταβατική δημόσια τηλεόραση σύμφωνα και με την προσωρινή διαταγή του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο πρωθυπουργός...


...Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να παρουσιάσει το σχέδιο στη νέα σύσκεψη που θα έχει με τους δύο άλλους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα το απόγευμα.
     Το νέο σχήμα θα υπάγεται στο υπουργείο Οικονομικών και θα δημιουργηθεί προς τούτο αρμόδια διεύθυνση. Θα λειτουργεί με προσωρινή διοικούσα επιτροπή στην οποία ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αν επιθυμούν, θα τοποθετήσουν δικά τους στελέχη όπως δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στους κυβερνητικούς εταίρους.
     Το θέμα της ΕΡΤ ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης Ευ. Βενιζέλου - Φ. Κουβέλη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή.
     Το απόγευμα νέα επίσκεψη στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξης Τσίπρας.
     Σημειώνεται πως τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της ΕΡΤ και ειδικότερα τα ζητήματα που ανέκυψαν από τις διαφορετικές ερμηνείες της απόφασης του ΣτΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.