Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013


2ο Φεστιβάλ Τζουμέρκων
«Χαμός στο ίσιωμα»

     Στην αρχή των Τζουμέρκων, στην καρδιά του Εθνικού Πάρκου, ανάμεσα στα πεύκα και τα έλατα, εκεί οπού η φύση σε αποστομώνει, εκεί γίνεται το φεστιβάλ. Με ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των  προϊόντων προς κατανάλωση και πάθος για την καλή μουσική...


...πραγματοποιείται το φεστιβάλ Τζουμέρκων «Χαμός στο ίσιωμα 2»…
     Στις 21-22-23 Ιουνίου πηγαίνουμε στο Βριζοτόπι, ένα μέρος απίθανης ομορφιάς. Και πώς να περιγράψεις το όμορφο; Στα 1200 μ. υψόμετρο ένα άλλο ίσιωμα δεσπόζει, ικανό να σε μαγέψει με την ασύγκριτη ομορφιά του. Και όλα αυτά σε μόλις 30 χλμ.

     Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
20:00 Mini & the Moochers (swingin' blues), 21:30 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, 23:30 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
14:00 Ρεμπέτικο Γλέντι (Ο Σύλλογος Ρεμπετόφιλων Ιωαννίνων καλεί όλους τους φίλους της ρεμπέτικης μουσικής, οργανοπαίχτες και μη, σε ένα αυτοσχέδιο μεσημεριανό γλέντι.)
20:00 RadioSol (grunge/indie/rock)
21:30 ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
23:30 ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
14:00 Ρεμπέτικο Γλέντι
20:00 Their Methlab
21:30 THE FUZZY NERDS
23:30 MONSIEUR MINIMAL

     Εισιτήρια-1ήμερο: 10 ευρώ, 3ήμερο: 20 ευρώ, 3ήμερο - ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ / ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ / ΑΝΕΡΓΩΝ: 15 ευρώ
     • Για το φοιτητικό και των ανέργων απαιτείται η υπόδειξη του φοιτητικού πάσου και της κάρτας ανεργίας. Η είσοδος σε παιδιά μέχρι 10 ετών είναι δωρεάν.
     • Προς διευκόλυνση όλων μας, είναι πολύ σημαντικό να έχετε προμηθευτεί από πριν τα εισιτήρια σας.
     • Παρακαλείστε να φυλάξετε το εισιτήριό σας έως τη λήξη του φεστιβάλ.

     Πως θα πάτε: Η πρόσβαση στο φεστιβάλ γίνεται με Ι.Χ. Η απόσταση από τα Ιωάννινα είναι 30km, 29km άσφαλτος και 1km καλός ορεινός δρόμος. Από Ιωάννινα: Ιωάννινα, Κουτσελιό, Χαροκόπι, Κέδρος, Πετροβούνι, Βριζοτόπι (Χάρτης). Από Εγνατία: Έξοδος για Τζουμέρκα, Κουτσελιό, Χαροκόπι, Κέδρος, Πετροβούνι, Βριζοτόπι (Χάρτης). Λεωφορείο: Θα οριστούν δρομολόγια με λεωφορείο, αφού συμπληρωθεί πρώτα ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών. Τα δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο φεστιβάλ το μεσημέρι της Παρασκευής και θα τους επιστρέψει στα Ιωάννινα το μεσημέρι της Δευτέρας. (σημειωτέον ότι η Δευτέρα είναι αργία, Αγίου Πνεύματος). Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οριστούν δρομολόγια με επιστροφή την ίδια ημέρα για κάθε μέρα του φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα δρομολόγια καλώντας στο 26511 11844 ή στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονομ/μο & τηλέφωνο επικοινωνίας) με e-mail στο info@xamosstoisioma.gr . Πάρκινγκ: Υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ έξω από το χώρο του φεστιβάλ περιορισμένων θέσεων, γι’ αυτό προτείνουμε σε όσους διαθέτουν οχήματα να μεταφέρουν όσα περισσότερα άτομα μπορούνε, για την ευκολότερη διεξαγωγή του φεστιβάλ και για σεβασμό προς τη φύση. Επίσης, όσοι δεν διαθέτουν οχήματα προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη μεταφορά τους με τα δρομολόγια λεωφορείων, τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.
     Που θα μείνετε: Η κατασκήνωση είναι ελεύθερη και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Το μέρος σίγουρα θα σας μαγέψει και είναι κατάλληλο για να σας φιλοξενήσει, αφού θα διαθέτει τουαλέτες, φαγητό, μπαρ, ιατρική βοήθεια, γραφείο πληροφοριών και πολλές μεριές για να στήσετε τις σκηνές σας κάτω από τις φυσικές σκιές των πεύκων και ελάτων.
Σημαντική πληροφορία, τόσο για την κατασκήνωση, όσο και για την απλή επίσκεψή σας στο φεστιβάλ, είναι να προετοιμαστείτε για τις δροσερές βραδιές που χαρακτηρίζουν το μέρος, καθώς βρίσκεται σε υψόμετρο 1180μ. και μέσα στην καρδιά του δάσους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.