Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013


Το 1ο Potami Art Festival
άνοιξε τις πόρτες του

     Με επιτυχία τελείωσε η πρώτη μέρα του Potami-Art Festival στο χώρο του Εκθεσιακού κέντρου Άρτας καθώς και του νέου χώρου που διαμορφώθηκε για την εκδηλώσεις και τους κατασκηνωτές, πίσω από το εκθεσιακό.
     Η πρώτη μέρα ξεκίνησε με Τουρνουά beach handball, επιδείξεις 4x4, την αερολέσχη Άρτας που έκανε πτήσεις πάνω από το festival, την οµάδα κρουστών «Krotalarta», γυμναστικές επιδείξεις και χωρός από τον...


...Γυµναστικό Όµιλο Άρτας «Εν Χορώ», τον Μορφωτικό Σύλλογο Θεσπρωτικού, τον Α.Σ Πύρρος Άρτας, τα γυμναστήρια Gym G και Studio 22 και πολεμικές τέχνες από την Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημίαµία TAEKWON-DO Ευκλέας.
     Η δεύτερη μέρα συνεχίζει με το Τουρνουά beach handball, επιδείξεις τηλεκατευθυνόμενων μοντέλων, μαθημάτων αυτοάμυνας και θα κλείσει  στο βασικό stage με:
     - Mουσικό Σχολείο Άρτας: Παράσταση µε µουσική, τραγούδι και λόγο µε θέµα το Ποτάµι.
     - Παραδοσιακοί Χοροί: Συµµετέχουν τα χορευτικά συγκροτήµατα των Συλλόγων «Μερακλήδες», «Κωστηλάτα», «Πραµαντιωτών Άρτας».
     - Παραδοσιακό Ποντιακό Γλέντι από το Σύλλογο «Οι Πρόσφυγες» Βίγλας και τον Ποντιακό Εκπολιτιστικό  Σύλλογο Ν. Κερασούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΑΡΤΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ευθύνεται μόνο για όσα γράφουν οι συντάκτες του.
Παρακαλούμε μην μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να διαγράφουμε υβριστικά ή χυδαία σχόλια.